Ana SayfaÜnlülerYaz Aylarına İki Komedi Dizisi Damgasını Vuracak

İlgili Postlar

Yaz Aylarına İki Komedi Dizisi Damgasını Vuracak

Sezon boyunca pek çok diziyi izleyiciyle buluşturan ekranlarda, yaz boyunca çok fazla dizi görmeyeceğiz. Kanalların sezon boyunca yaşadıkları hüsrandan sonra, yaz dönemi daha sakin geçecek. Geçtiğimiz yaz çoğunlukla romantik komedi üzerine diziler yapılmıştı. Bu yıl da durum değişmeyecek gibi duruyor. Bakalım bu yaz ekranlara hangi diziler damga vuracak!

İki Komedi Dizisi Geliyor!

Sezon boyunca, ekranlardaki yaprak dökümü o kadar hızlandı ki yeni başlayan diziler iki üç bölüm sonra düşük reyting yüzünden ekranlara veda etti. Bu hüsrandan sonra, yaz döneminde izleyiciyle buluşacak dizilerin sayısı yok denecek kadar az. Ekrandaki az sayıda yer alacak yaz dizileri arasında dramdan uzak işler izleyeceğiz.

Mesut Yar, Posta’daki köşesinde bu yaz Show ve ATV’de izleyeceğimiz iki diziyi bakın nasıl anlatıyor:

“Serim Serim Serileceğiz”

Show TV yaz ekranı için kararını verdi. “Darısı Başımıza” isimli bir romantik komediyi izleyiciyle buluşturacak. Bu, bir anlamda haftanın bir gecesini de kurtarmak demek…

Nedenini hiç anlamam ama şu romantik komedi işleri nedense yaz aylarını pek bir seviyor. Ya da tam tersi yaz gelince izleyicinin yayları gevşiyor… İzleyici demişken, “Kocaman Ailem” isimli dizi de yaz boyu ATV ekranında yol alacak. İsmi bende “Kocamın Ailesi” çağrışımı yaptı. Aile işlerinin ustası Banu Akdeniz imzasını taşıyınca böyle düşünmek de normal… Hadi bakalım; o da romantik komedi olacak.”

Romantik Komedi ‘Darısı Başımıza’

Darısı Başımıza ilk bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Show TV’nin yeni dizisi Darısı Başımıza’da Ozan Dolunay ve Elif Doğan başrolleri paylaşacak.  Güçlü senaryosu ve usta oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin Alaçatı’daki çekimlerinden gelen kareler yeni bir ikili doğuyor dedirtti. Öykü’nün (Elif Doğan) yolunun hiç tanımadığı Ozan’la (Ozan Dolunay) kesişeceği ve bu yabancı adamın, Öykü’nün yaşadığı en kötü günü mucizevi bir şekilde iyileştireceği hikaye adından söz ettireceğe benziyor.

Kahkaha Dolu Bir Dizi Geliyor! ‘Darısı Başımıza’

Aile Birliği İşlenecek

Kocaman Ailem dizisi ilk bölümü ile 31 Mayıs Perşembe akşamı ekranlarda olacak. Mia Yapım’ın  yapımcılığını üstlendiği  Kocaman Ailem  dizisinin senaryosunu Nuray Uslu ve Şeyda Delibaşı’nın yer aldığı özel bir ekip kaleme alacak. Kocaman Ailem  dizisinin yönetmenliğini ise son olarak Kaderimin Yazıldığı Gün, Kalbimdeki Deniz ve Acil Aşk aranıyor gibi dev dizilerin de yönetmenliğini yapan Hakan İnan üstlenecek. Kocaman Ailem dizisinde tüm zorluklara rağmen bir arada ve aile olmanın gücü ve güzelliği anlatılırken aşkın insanın kalbini nasıl hoplattığını izleyeceğiz.

Kocaman Ailem Dizisinin Ayrıntıları Belli Oldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler