Ana SayfaÜnlülerAdnan Oktar, Kedicikleriyle İftar Yaptı: Sofrada yok yoktu!

İlgili Postlar

Adnan Oktar, Kedicikleriyle İftar Yaptı: Sofrada yok yoktu!

Kedicikleriyle yaptığı her şey olay olan Adnan Oktar bu sefer de kedicikleriyle iftar yaptı. Cennet sofrası olarak tanımlanan sofrada yok yoktu.

Gösterişli ve oldukça cömert olaylarla gündeme gelen Adnan Oktar ve Kedicikler iftar sofrasıyla da yeniden gündeme gelmeyi başardı. Adnan Oktar’ın kediciklerinden Tülay Kumaşçı ve Didem Ürer’in paylaştığı iftar yemeği fotoğrafları lüksün ne derece olduğunu gösterirken isimler paylaştıkları fotoğraflarda sofrayı “Cennet sofrası” olarak tanımladı.

Kedicikler birbirine düştü!

Lüks iftar sofrası

Havyarlı kanepe tabağı gibi farklı yiyeceklerin olduğu masaya sosyal medya kullanıcıları kayıtsız kalamazken sofra ultra lüks iftar olarak değerlendirildi. Didem Ürer’in paylaştığı fotoğrafta yazdığı notlar da dikkat çekerken Ürer notta Adnan Oktar için “Hayatımın Anlamı Tek Aşkım” dedi. Öğrenilen bilgiye göre iftar sofraları her gün farklı bir kedicikle devam edecek. Lüks iftar sofralarıyla sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan isimler, bundan sonraki dönemde de Ramazan boyunca konuşulmaya devam edecek.

İftar sofrasından dikkat çeken fotoğraflar ise şöyle;

Yemek masasında dikkat çekenhavyarlı kanepe tabağı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler