Ana SayfaDizilerKocaman Ailem dizisinin ilk bölüm yayın tarihi belli oldu!

İlgili Postlar

Kocaman Ailem dizisinin ilk bölüm yayın tarihi belli oldu!

Çok yakın bir zamanda ATV’de başlayacak olan komedi türü aile dizisi “Kocaman Ailem” için geri sayım başladı. Yaz sezonu için yayınlanması planlanan dizi film, ekranlarda epeydir görmeye hasret kaldığımız aile sıcaklığını yeniden yaşatmaya hazırlanıyor.

Sıcacık Bir Aile Dizisi ‘Kocaman Ailem’ Yakında Başlıyor! İşte, İlk Fragman

Mia Yapım tarafından yapımcılığının Banu Akdeniz’in üstlendiği dizi filmin, yönetmen koltuğunda Hakan İnan bulunuyor. Senaryosunu Nuray Uslu, Şeyda Delibaşı, Aylin Eren ve Nergiz Herdem İnce’nin kaleme aldığı dizi filmin ayrıca güçlü oyuncu kadrosu dikkat çekiyor.

Hulusi Bey’in vicdan muhasebesiyle başlayan olaylar zincirini hikayesiyle ekranlara taşıyacak olan dizi filmin başrollerinde; Levent Ülgen, Emre Karayel, Aksel Bonfil, Çağla Demir, Özge Özder, Özlem Türkad, Buse Arslan Akdeniz gibi isimler yer alıyor.

Kocaman Ailem Dizisi Oyuncu Kadrosu

Kanatsız Kuşlar’ın yerine başlıyor

Herkesin kendinden bir şeyler bulacağı Kocaman Ailem dizisi, Kanatsız Kuşlar dizisinin final yapmasının ardından, ekranlardaki yerini alacak. Kocaman Ailem, 31 Mayıs Perşembe akşamı saat 21.00’da ATV’de izleyiciler karşısına çıkacak.

Atv’nin yeni dizisi Kocaman Ailem 2.fragmanı yayınlandı! Dizi İddialı…

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler