Ana SayfaDizilerAvlu izleyicisi şoka girdi! Ecem gerçekten öldü mü?

İlgili Postlar

Avlu izleyicisi şoka girdi! Ecem gerçekten öldü mü?

Star TV’de dün akşam 8. bölümü yayınlanan Avlu dizisinde, hiç beklenmeyen bir gelişme yaşandı. İzleyenlerin kanını donduran o sahneler izleyicilerin akıllarına bazı soru işaretleri getirdi. Avlu dizisinin son bölümünde neler yaşandığına ve ilginç detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Avlu’nun 8. bölümünde neler yaşandı?

Ecem’in babasını vurduğunu itiraf etmesiyle annesinin kaldığı cezaevine gelen Ecem için çok zor günler başladı. Deniz de artık kendisini değil, kızını düşünmeye başladı ve onu korumak için büyük bir çaba sarfetti. Ancak Kudret’in yeni planları vardı. İçerdeki biriyle değil, cezaevine yeni getirilen bir kişiyle Ecem’i öldürmek için harekete geçti. Yeni gelen kız sürekli Ecem’in peşinde dolaşıp ondan yana gibi durdu. Deniz herkesten şüpheleniyor ve o kızla da Ecem’in samimi olmasına izin vermiyordu. Ancak ne olduysa bir anda gelişti.

Solukların tutulduğu anlar

Kudret, kıza bir enjektör verdi. İçindeki maddeyi Ecem’e enjekte etmesini istedi. Kudret’e karşı koyamayan kız, Deniz’in bir anlık boşluğundan faydalanıp Ecem’i başka bir yere götürüp bayılttı ve enjektördeki maddeyi kolundan verdi. Ecem baygın haldeydi ama kendine gelmeye çalışıp dışarı çıktı. Deniz, her yerde Ecem’i ararken bir anda korkunç bir şey yaşandı. Ecem, üst kattan bir masanın üzerine çuval gibi düştü.

Gerçekten Ecem öldü mü

Ağzından kan gelen Ecem’i bu halde gören Deniz şoka girdi. Demet Evgar’ın bu sahnedeki performansı ise diziyi izleyenlerin tüylerini diken diken etti. Çığlıklar içinde kızının yanına koşan Deniz’in feryatları her yeri inletirken dizi final yaptı. Şimdi 9. bölüm büyük bir merakla bekleniyor. Gerçekten Ecem öldü mü hep birlikte göreceğiz.

Dizi takipçilerinin yorumları ise şu şekilde;

Ancak sosyal medyada şimdiden eğer Ecem öldüyse, Kudret’in de sonunun Deniz’in getireceği konuşulmakta. Bir annenin en hassas damarına bu şekilde basan Kudret, Ecem yaşasa bile, Deniz’in elinden kurtulamayacak gibi görünüyor. Daha da kötüsü genç oyuncu Eslem Akar’ın oynadığı Ecem ölürse, Deniz artık bir canavara dönüşecek gibi görünüyor.

Sosyal medyada izleyenler bu sahne için “Kanım dondu, Demet Evgar müthiş bir oyuncusun, Tüylerimiz diken diken oldu, gözyaşlarımızı tutamadık, ECem ölürse Avlu’da bambaşka şeyler olacak, işte şimdi mahvoldun Kudret” şeklinde yorumlar yapılıyor.

Tabi dizinin müdavimlerinin en büyük isteği de Ecem’in ölmemiş olması.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler