Ana SayfaÜnlülerAtv’nin yeni dizisi Kocaman Ailem 2.fragmanı yayınlandı! Dizi İddialı...

İlgili Postlar

Atv’nin yeni dizisi Kocaman Ailem 2.fragmanı yayınlandı! Dizi İddialı…

Sıcacık bir aile dizisi olan “Kocaman Ailem” yakında izleyicilerle buluşacak. Senaryosunu Nuray Uslu, Şeyda Delibaşı, Aylin Eren ve Nergiz Herdem İnce’nin kaleme aldığı, yönetmenliğini Hakan İnan’ın üstlendiği “Kocaman Ailem”in kadrosunda ayrıca; Buse Arslan Akdeniz, Zeynep Gülmez, Berkay Tulumbacı, Özlem Türkad, Necmi Yapıcı, Cihan Kurtaran, Zuhal Yalçın, Gülçin Hatıhan, Erman Okay ve Çiğdem Aygün gibi ünlü oyuncular yer alıyor. Dizi Fragmanları yayınlandıktan sonra, izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Şu sıralar dizinin 2. fragmanı ekranda yer aldı. Hepsi ve daha fazlası haberimizde…

Sıcacık Bir Aile Dizisi ‘Kocaman Ailem’ Yakında Başlıyor! İşte, İlk Fragman

Kocaman Ailem Dizi Konusu…

Kocaman Ailem’in konusu, pastırma ve sucuk fabrikası sahibi Hulusi (Levent Ülgen), geçirdiği kaza sonucu ölümün soğuk nefesini  hisseder ve bunların başına neden geldiğine dair bir vicdan muhasebesi yapar. Geçmişte kalplerini kırdığından ahlarını aldığını düşündüğü üç kadını bulması için oğlu gibi sevdiği Demir’i (Aksel Bonfil) görevlendirir. Hulusi’nin sadece helalleşmek için yeniden bir araya geldiği üç kadından üç çocuğu olduğunu öğrenmesiyle artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır. Hayata tekrardan başlaması, beraberinde yeni sorumluluklar getirecektir. Dizide komik sahnelerin yer aldığı görünüyor.

Kocaman Ailem Dizisi Oyuncu Kadrosu

Dizinin 2. tanıtımı da yayınlandı. Henüz  yayın tarihi belli olmayan dizinin çok yakında ekranda olacağı ifade ediliyor. İddialı bir yapım olacağı da duyumlar arasında.

İşte Kocaman Ailem dizisinin 2. tanıtımı:

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler