Ana SayfaDedikoduEsra Erol: Ben Eda'nın Sesi Oldum!

İlgili Postlar

Esra Erol: Ben Eda’nın Sesi Oldum!

Esra Erol programında yaşanan olay magazin gündemine bomba gibi düştü. Bilindiği üzere programda stüdyo şefliği yapan Eda Gök ile, orkestra şefi olan Emrah Albayrak Esra Erol’un programında tanışıp evlenmişti. 7 yıl süren evliliğini en yakın arkadaşı ve kocasının ihaneti ile bitiren Eda Gök uzun süre konuşuldu. Esra Erol bu konu ile alakalı açıklama yaptı.

Aldatılan Eda Gök Canlı Yayında Açıklama Yaptı!

Esra Erol: Ben Eda’nın Sesi Oldum!

Eda Gök Kimdir?

Esra Erol programında yaşanan olay magazin gündemine bomba gibi düştü. Bilindiği üzere programda stüdyo şefliği yapan Eda Gök ile, orkestra şefi olan Emrah Albayrak Esra Erol’un programında tanışıp evlenmişti. 7 yıl süren evliliğini en yakın arkadaşı aynı zamanda Esra Erol’da programında solist olan Burcu Sinem Ünsal ile kocasının ilişki yaşadığı iddiası ile evliliğini bitiren Eda Gök uzun süre konuşuldu. Esra Erol bu konu ile alakalı açıklama yaptı.

Burcu Sinem Ünsal Kimdir?

Esra Erol yaptığı açıklamadı, “Eda bana “Ben konuşamayacağım benim sesim ol” dediğinde onun söylemek istediği her şeyi onun iddialarını canlı yayında dile getirdim. Mahkemede de tek celsede boşanma gerçekleşti. Bundan sonrası için maalesef olay yargıya taşındığı için konuşmuyoruz. Oradaki herkes neredeyse herkes benim şirketimde çalışan tüm personeller arkadaşlık, akraba bağı olan insanlar. Bir aile şirketi gibiyim. Yaralanıyorsunuz. Eda ile atlatacağız Allah’ın izniyle.”

Emrah Albayrak Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler