Ana SayfaDedikoduEmrah Karaduman Çağla'yı Unuttu!

İlgili Postlar

Emrah Karaduman Çağla’yı Unuttu!

Son dönemlerin en popüler aranjörlerinden olan Emrah Karaduman başarılı sound altyapılarıyla aranjesini üstlendiği şarkılar hit olmaya aday oluyor. Ancak ilişki hayatındaki çalkantılarla sık sık gündeme gelen ünlü aranjörün bazı projelerinden gönül işleri nedeniyle vazgeçmiş olacak ki, görünüşe göre Emrah Karaduman Çağla’yı unuttu.

“Tozduman”la Çıkış Yakaladı

Başarılı projelere imza atan aranjör Emrah Karaduman 2015 senesinde çıkarmış olduğu “Tozduman” albümüyle büyük bir çıkış yakaladı. Albümde Demet Akalın, İrem Derici ve Murat Dalkılıç gibi başarılı ve çalışmakta olduğu isimlere yer veren Karaduman kısa sürede büyük bir hayran kitlesi topladı.

Emrah Karaduman’ın “Bombarduman” Albümü Yayında!

Emrah Karaduman Ve Aleyna Tilki…

Büyük çıkışından sonra yeni sesler arayan Karaduman, 2014 senesinde “Yetenek Sizsiniz” yarışmasına katılan Aleyna Tilki ile 2016 yılında “Cevapsız Çınlama” parçasını çıkardı. Ancak o dönemlerde Tilki’nin 16 yaşında olması büyük tepki çekmesinin yanı sıra ikilinin yakınlıkları da çok eleştirilse de ikili bu konuda çıkan iddiaları yalanlamıştı.

Aleyna Tilki Kimdir?

Küslük Mü Ayrılık Mı?

2016 senesinden, 2019 senesine kadar birlikte çalışan ve birçok konsere de birlikte çıkan ikili hakkında güçlü ilişki iddiaları vardı. Aleyna Tilki zaman zaman, bu durumun kimseyi ilgilendirmediği yönünde sitemlerde bulunsa da, ikili yaptıkları açıklamalarda “Arkadaşız” demeyi tercih etti. Ancak geçtiğimiz aylarda ikili arasında yaşanan kavgadan sonra, “Ben merkezli düşünce ve çıkar tabanlı ilişkilere dikkat edin. Zira can yakıyor… Ben yaşadım oradan biliyorum. ” tweetinden sonra “Bir daha can yakma” diyerek Karaduman’ı etiketlemesi ikilinin bir aşk yaşadığının kanıtı olmuştu.

Aleyna Tilki’nin Pabucu Dama! Emrah Karaduman’ın Yeni Gözdesi…

Emrah Karaduman Çağla’yı Unuttu!

Emrah Karaduman ve Aleyna Tilki arasında yaşanan küslük Nisan ayında son buldu. İkili meslektaş olarak birbirlerine olan baltalarını gömmüş gibi görünseler de, yeniden barıştıkları yönünde de güçlü iddialar vardı. Geçtiğimiz gün konu hakkında bir açıklama da, Emrah Karaduman’ın Tilki’den sonra çalıştığı isim Çağla’dan geldi. “Ara Beni” ile çıkış yakalayan Çağla, Emrah Karaduman’ın Aleyna Tilki’nin kıskançlığından dolayı projeyle ilgilenmeyi bıraktığını, hatta adını bile anmaktan kaçındığını açıkladı…

Emrah Karaduman Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler