Ana SayfaÜnlülerGülben Ergen Selülitlerini Eleştirenlerle Dalga Geçti!

İlgili Postlar

Gülben Ergen Selülitlerini Eleştirenlerle Dalga Geçti!

Gülben Ergen, okulların tatil olmasıyla birlikte üç oğlu Atlas, Ares ve Güney’i de alarak soluğu Bodrum’da aldı. Geçtiğimiz günlerde evinin iskelesinde güneşlenirken bikinili bir şekilde objektiflere yakalandı. Bikinili görüntülenen 46 yaşındaki şarkıcının selülitleri yine magazin konusu oldu. Ergen’in selülitlerini pek çok kişi eleştirdi. Gülben Ergen selülitlerini eleştirenlerle dalga geçti.

Gülben Ergen kimdir?

Gülben Ergen Selülitlerini Eleştirenlerle Dalga Geçti!

Gülben Ergen, 3 çocuğu ile birlikte gittiği tatilde bol bol güneşlenirken çocukları ise denizin tadını çıkardı. Geçtiğimiz günlerde, Gündoğan’daki evinin iskelesinde görüntülenen şarkıcının bikinili hali magazinde olay oldu. Bikinili halde görüntülenen 46 yaşındaki şarkıcının selülitleri ise dikkatlerden kaçmadı. Ergen, geçtiğimiz günlerde bikinili fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlamıştı ve pek çok sayıda yorum ve beğeni almıştı.

ERGEN, ELEŞTİRİLEN O FOTOĞRAFI Tİ YE ALDI!

Ergen, bikinili fotoğrafını paylaşıp ‘Hoş geldin yaz’ notunu düşmüştü. Ergen’in paylaştığı fotoğrafa takipçileri tarafından bir çok olumlu mesaj alan ünlü şarkıcıya, “Kim der 3 çocuk annesi diye!”, “Fazla güzelleştin, “Bu kiloda kal” gibi bir çok yorum yağdı. Ardından basın mensupları Ergen’i bikinili bir görüntüsünü yakalayıp selülitleri ile gündem olunca, basın mensuplarının yakaladığı o görüntüyü paylaşarak selülitli halini eleştiride bulunanları ti ye aldı.

İşte Gülben Ergen’in o fotoğrafı!

Gülben Ergen Selülitlerini Eleştirenlerle Dalga Geçti

SELÜLİTLERİM ÇOK BOZULDU VE…

Gülben Ergen, bikinili son fotoğrafı eleştiri yağmuruna tutulunca o fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak kendisini eleştirenlerle dalga geçti.Ergen paylaştığı fotoğrafın altına, ”Selülitlerim çok bozuldu bu habere ve gittiler” diyebilsem keşke diyerek, endamının, boyunun posunun ve karizmasının sağlam olduğunu ve 3 çocuk annesi olduğunu belirterek selülitleri ile ilgili konuşanlara cevap verdi.

ERGEN’İN BU HAREKETİ TAKİPÇİLERİNDEN OLUMLU TEPKİ ALDI!

Gülben Ergen’in bu paylaşımdan sonra sıkı takipçileri sanatçıyı alkışladılar ve bir çok takipçisi Ergen’e doğal olduğunu söyleyerek övgüler yağdırdılar. Takipçileri tarafından özgü mesajları alan Ergen’e, ”keşke herkes sizin gibi kendiyle selülitleriyle bile barışık olsa’ , ‘ Ergen,.bu endam bu güzelliğe bakin taş gibisiniz maşallah yüreği güzel insanlardansınız’ ,’ sen selülit de neymiş” gibi bir çok yorum yağdı.

 Gülben Ergen: Aşk Bir İhtiyaçtır!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler