Ana SayfaDedikoduFeyza Aktan'ın Özcan Deniz'den Talep Ettiği Tazminatı Duyanlar Şok Oldu!

İlgili Postlar

Feyza Aktan’ın Özcan Deniz’den Talep Ettiği Tazminatı Duyanlar Şok Oldu!

Özcan Deniz, kendisinden 25 yaş küçük olan sevgilisi 7,5 aylık hamile iken 8 mart 2018’de Feyza Aktan ile villasının bahçesinde yapılan mütevazi bir törenle dünya evine girmişti. Aradan aylar geçti ve Kuzey adında bir oğulları olan çiftin ayrılacağı konuşulmaya başlandı. Konuşulanların gerçek çıkmasından sonra şimdide, Feyza Aktan’ın, Özcan Deniz’den yüklü bir tazminat istediği konuşuluyor. Feyza Aktan’ın Özcan Deniz’den talep ettiği tazminatı duyanlar şok oldu!

Feyza Aktan Kimdir?

Feyza Aktan’ın Talep Ettiği Tazminatı Duyanlar Şok Oldu!

Özcan Deniz ile Feyza Aktan’ın boşanacakları yönünde çıkan haberler doğru çıktı. 15 aydır evli olduğu ve evliliklerinden Kuzey adında oğulları olan Özcan Deniz ile Feyza Aktan’ın çekişmeli bir şekilde boşanacakları öğrenildi. Davayı Özcan Deniz’in açtığı ve oğlunun velayetini isterken, Aktan ise boşanmanın karşılığında 15 milyon tazminat istediği iddialar arasında.

ÖZCAN DENİZ ZOR BİR BABALAR GÜNÜ GEÇİRDİ!

Bir süredir eşiyle boşanacakları yönünde çıkan dedikodulara sessiz kalan Deniz, babalar gününde bir paylaşımda bulundu. Özcan Deniz babalar gününde oğlu Kuzey ile birlikte bir fotoğraf paylaştı ve altını yazdığı yorum ise zor bir dönemden geçtiğinin altını çizdi. Deniz’in paylaşımında; Elimizden acımadan bugünümüz çalınsa da biliyorum tüm günler bizim’ yazarak sessizliğini bozdu.

ÖZCAN DENİZ’İN BOŞANMA SEBEBİ NE?

Özcan Deniz’in eşi Feyza Aktan’dan boşanma nedeni olarak Feyza hanımın, oğlu Kuzey’e karşı annelik görevini yerine getirememesi iddia ediliyor. Deniz, eşinin kendisine, ailesine ve oğullarına gereken özeni göstermediği ve ilgisiz bir davranış sergilediği öne sürülüyor.

FEYZA AKTAN 15 MİLYON LİRA İSTEDİ!

Feyza Aktan’ın 15 milyon tazminat istemesi magazin gündemine oturdu. Gazeteci Bilal Özcan’ın haberine göre ise Feyza Aktan’ın, Deniz’den boşanmak için 15 milyon tazminat istediği ve ayrıca aylık bir nafaka talebinde bulunmadığı yönünde. Ayrıca Feyza Aktan’ın avukatları aracılığıyla yaptığı görüşmelerde, Özcan Deniz’den 15 milyon lira tazminatı ödemesini istemesi ve ayrıca çocuğun masraflarını karşılaması karşılığında ondan boşanacağını kabul ettiğini açıklandı. Feyza Aktan’ın istediği tazminat rakamını duyanlar şok oldu. Deniz’in hayranları ilerleyen günlerde neler olacak merakla bekliyor.

Özcan Deniz kimdir?

 Özcan Deniz ve Feyza Aktan Boşanıyor! Şok Detay!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler