Ana SayfaDedikoduÖzcan Deniz ve Feyza Aktan Boşanıyor! Şok Detay!

İlgili Postlar

Özcan Deniz ve Feyza Aktan Boşanıyor! Şok Detay!

Özcan Deniz ve Feyza Aktan Boşanıyor! Şok Detay! Özcan Deniz ve Feyza Aktan’ın Boşanma dilekçesinde inanılmaz detay! Dilekçedeki o detay herkesi şaşkına çevirdi.

Özcan Deniz ve Feyza Aktan 15 ay önce hayatlarını birleştirme kararı almıştı. Gel gelelim ki evlilik pek de uzun sürmedi ve 15 ayın sonunda hayatlarını birleştiren ünlü çift boşanma kararı aldı. Kararın ardından boşanma davası için başvurulan boşanma protokolü ortaya çıktı. Protokolde yer alan isim herkesi şaşkına çevirdi.

Hamileliği Öğrenince Evlenmişlerdi

Ünlü şarkıcı ve henüz yeni final yapmış olan fenomen dizi İstanbullu Gelin’in sevilen başrol oyuncusu Özcan Deniz o zamanlar sevgilisi olan Feyza Aktan’ın hamile olduğunu öğrenince ünlü çift evlenme kararı almıştı ve soluğu nikah masasında almışlardı. Boşanma haberleri gündeme bomba gibi düştü. Feyza Aktan boşanma hakkında çıkan haberleri yalanladı.

Çok Sürmedi Kara Haber Tez Duyuldu!

Geçtiğimiz yıl mart ayında kendisinden 21 yaş küçük Feyza Aktan ile nikah masasına oturan Özcan Deniz’in Kuzey adında bir oğulları var. Sevilen çiftten kötü haber geldi ve Kanal D’de yayımlanan magazin programı 2. Sayfa’nın haberine göre Özcan Deniz boşanma davası için avukatına talimat verdi.

Feyza Aktan Yalanlamıştı

Kısa süre içerisinde sosyal medyada yayılan boşanma iddialarına ilk yalanlama Feyza Aktan’dan gelmişti. Özcan Deniz’in eşi Aktan eşiyle sarmaş dolaş pozunu paylaşıp şu notu kaydetmişti:

“Hayat arkadaşım.. Aşık olduğum adam! Sen, benim ve oğlumuzun başına gelen en güzel şeysin.. yerim hep başının üzeri oldu ne şanslıyım ki aşkı seninle deneyimledim. İyi ki bizimsin”

Feyza Aktan Değil, … Aktan’mış!

Yaşanan tüm bu gelişmelerin ardından ünlü çiftin boşanma protokolü ortaya çıktı. Boşanma dilekçesi ortaya çıkınca Özcan Deniz’in eşi Feyza Aktan gerçek adının Fatıma olduğu detayı ortaya çıktı.

Özcan Deniz ve Feyza Aktan Boşanıyor! Şok Detay!
Özcan Deniz ve Feyza Aktan Boşanıyor! Şok Detay!

Feyza Aktan Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler