Ana SayfaÜnlülerZerrin Özer'in Dolandırıcı Olduğu İddia Edilen Eşi Hastaneye Kaldırıldı..

İlgili Postlar

Zerrin Özer’in Dolandırıcı Olduğu İddia Edilen Eşi Hastaneye Kaldırıldı..

Ünlü sanatçı Zerrin Özer’in evlendikten 3 gün sonra boşanmak istediği eşi Murat Akıncı, aniden fenalaştığı için hastaneye kaldırıldı. Hastahane yatağındayken görüntüsü ortaya çıkan Murat Akıncı neden hastaneye kaldırıldı ve şu anki durumu nasıl?..Tüm detaylar Haberimizde..

Zerrin Özer: Boşanmayacağım! Bomba İddia!

Zerrin Özer’in Eşi Hastaneye Kaldırıldı..

Geçtiğimiz hafta uzunca bir süredir aşk yaşadığı bilenen Usta sanatçı Zerrin Özer ve Murat Akıncı’nın ani bir kararla dünya evine girmeleri Magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı.

Zerrin Özer Evlendi!

Aynı hafta nihah haberlerinin hemen ardından, Gülşen Yüksel Salt ile Müge Dağıstanlı’nın Kanal D ekranlarında hazırlayıp sunduğu 2.Sayfa programına telefonla bağlanan pek çok kadın, Zerrin Özerin’in eşi Murat Akıncı’nın dolandırıcı olduğunu iddia ederek kendilerinden yüklü miktarlarda nakit para aldığını anlattılar.

Zerrin Özer kimdir?

Çiçeği burnunda gelin Zerrin Özer’in menajeri Kemal Aslan basın açıklaması yaptı ve konu hakkında önemli bilgiler vermişti. Yapılan basın açıklamasında Kemal Aslan iddiaları bir nevi doğrulayarak Zerrin Özer’in boşanacağını da açıklamıştı.

Zerrin Özer’in Eşi Neden Hastaneye Kaldırıldı?

Tüm bu hararetli olayların yaşanmasının ardından Zerrin Özer fenalaşarak hastahaneye kaldırılmış ve tedavi altına alınmıştı.

Bu gün edinilen bilgilere göre Zerrin Özer’den sonra eşi Murat Akıncı da rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Aniden tansiyonu düşen ve Sariyer’deki bir hastaneye kaldırılan Murat Akıncı’nın hastahane odasında yatarken fotoğrafı ortaya çıktı.

Kriz Geçiren Zerrin Özer’in Menajerinden Murat Akıncı Açıklaması!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler