Ana SayfaDedikoduZerrin Özer: Boşanmayacağım! Bomba İddia!

İlgili Postlar

Zerrin Özer: Boşanmayacağım! Bomba İddia!

Zerrin Özer: Boşanmayacağım! Bomba İddia! Zerrin Özer eşi Murat Akıncı Hakkında Herkesi Şaşırtan Karar!

Geçtiğimiz pazar akşamı kendisinden 27 yaş küçük Murat Akıncı ile nikah masasına oturmuş ve evlilik sonrası Murat Akıncı hakkında çıkan iddialar gündeme bomba gibi düşmüştü. Dolandırıcılıkla suçlanan Murat Akıncı’nın babası 2. Sayfa programına canlı bağlanarak şaşırtıcı sözler söyledi. Herkesi şoke eden bir diğer iddia ise Zerrin Özer eşi Akıncı’dan boşanmayacağı yönünde.

Zerrin Özer’in 3 Gün Süren Evliliğinin Ardından Şok Eden Detaylar!

Oğlum ve Annesi Bir Numaralı Dolandırıcıdır!

Dolandırıcılıkla suçlanan ve Adnan Oktar ile bağlantısı olduğu ortaya çıkan Akıncı hakkında babasından şoke eden sözler söyledi. 2. Sayfa programına konuşan baba:

“Özer’in menajeri Murat’ı neden koruyor anlamıyorum. Zerrin Özer bu adamı neden evinde hala tutuyor anlamıyorum. Oğlum ve annesi bir numaralı dolandırıcıdır. Annesi ve oğlum o kadar kötüler ki DNA testi istemeyi düşünüyorum, o benim çocuğum olamaz”  şeklinde ifadeler kullanarak herkesi şaşkına uğrattı.

Murat Akıncı’nın dolandırdığı kadınlardan aldığı paraları Zerrin Özer’e götürdüğünü iddia etti.

Şok İddia

Bir diğer şok edici iddia ise Zerrin Özer hakkında oldu. Özer’in “boşanmayacağım ben Murat’a güveniyorum” dediği şeklindeki iddialar ise yine canlı yayına damga vurdu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler