Ana SayfaDedikoduZerrin Özer'in 3 Gün Süren Evliliğinin Ardından Şok Eden Detaylar!

İlgili Postlar

Zerrin Özer’in 3 Gün Süren Evliliğinin Ardından Şok Eden Detaylar!

Zerrin Özer’in 3 Gün Süren Evliliğinin Ardından Şok Eden Detaylar! Zerrin Özer’in kendisinden 27 yaş küçük sevgilisi Murat Akıncı ile geçtiğimiz pazar günü Zekeriyaköy’deki evinde evlendi. Evlilik sonrası damat Murat Akıncı hakkında çıkan dolandırıcılık iddiaları sonrası magazin gündemi çalkalanmaya devam ediyor.
Zerrin Özer’in Eşi Dolandırıcı mı?

Genç damat Akıncı hakkında çıkan iddialar sonrası Zerrin Özer önceki akşam kriz geçirmiş ve hastaneye kaldırılmıştı. Akıncı hakkında çıkan yeni iddia ise sosyal medya fenomenine çıplak fotoğraflarını yolladığı yönünde.

Geçtiğimiz pazar günü Murat Akıncı ile nikah masasına oturan Türk Pop Müziğinin güçlü sesi 61 yaşındaki Zerrin Özer, evlilik sonrası eşi Akıncı hakkında çıkan dolandırıcılık iddialarından sonra boşanma kararı almıştı.

Zor günler geçiren Zerrin Özer, önceki akşam fenalaşınca apar topar hastaneye kaldırılmıştı.

Evleneli 3 Gün Olmuştu! Zerrin Özer Boşanıyor!

Hakan Kakız’dan Şok Edici Açıklama!

Sosyal medya fenomeni Hakan Kakız tüm bu yaşanan gelişmeler sonrası şok edici bir açıklamada bulundu. Akıncı’nın kendisine çıplak fotoğraflarını gönderdiğini dile getiren fenomen Kakız şu ifadeleri ekledi:

“Bu adam servet avcısı bir dolandırıcı! Seneler önce bana yazıp bana aşık olduğunu söyleyip çıplak fotoğraflarını atıyordu bana. Daha sonra ünlü bir kız arkadaşıma da aynı şeyleri yaptığını öğrenince her yerden engellemiştim. Yazık yani üzüldüm Zerrin Hanım için. Adam resmen oyunculuğunu konuşturup kendine aşık ediyor insanları, tabi sırf paraları yemek için pes.”

Adnan Oktar’ın Müridi Çıktı!

Özer’in eşi Murat Akıncı’nın geçtiğimiz aylarda tutuklanan Adnan Oktar’ın müridi olduğu ortaya çıktı. Adnan Oktar’ın estetikli halleriyle tanınan ‘Kedicikler’ ve ‘Aslanlarım’ diye tabir ettiği erkek müridleri vardı. İşte Özer’in eşi de Oktar’ın Aslanlar’ı arasında.

Adnan Oktar'ın Müridi Çıktı!
Adnan Oktar’ın Müridi Çıktı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler