Ana SayfaÜnlülerYaralı Kuşlar'ın Melis'inin Yurt Dışı Başarısı!

İlgili Postlar

Yaralı Kuşlar’ın Melis’inin Yurt Dışı Başarısı!

Kanal D ekranlarına yayınlanan “Yaralı Kuşlar” dizisi yeni ekranların sevilen dizileri arasında. Yeni yüzlerin bulunduğu dizinin son dönemlerinde parlayan isimleri arasında olan Melis Çınar ise başarısını kısa sürede kanıtlayarak ciddi bir hayran kitlesine erişti. Yaralı Kuşlar’ın Melis’inin yurt dışı başarısı herkesi gururlandırdı.

Melis Çınar’ın Yıldızı Parladı

Öncesinde “Cenaze İşleri” filmi ve “Bir Umut Yeter” dizisinde de yer alan Melis Çınar’ın “Yaralı Kuşlar” dizisindeki oyunculuğu çok konuşuluyor. Canlandırdığı karakterin tüm sivri köşelerini başarıyla yansıtan genç oyuncunun hayran kitlesi ise oldukça geniş.

Kanal D’nin Yeni Günlük Dizisi Yaralı Kuşlar Bugün Başlıyor

Yaralı Kuşlar’a Büyük İlgi

Türkiye sınırlarını aşarak yurt dışında da yayınlanan “Yaralı Kuşlar” dizisi izleyicisinden büyük ilgi gördü. Dizinin takıntılı Melis karakterine can veren Cemre Melis Çınar ise, başarılı oyunculuk performansıyla ön plana çıktı. Yurt dışında da hayranları bulunan başarılı oyuncu aynı zamanda modellikte de oldukça başarılı.

Yaralı Kuşlar’ın Melis’inin Yurt Dışı Başarısı!

Türkiye’de ki dizi projesinin yanı sıra yurt dışında ünlü markaların modelliğini yapan Cemre Melis Çınar, Arjantin ve İspanya’da dünyanın en büyük markalarının reklam yüzü olarak yer alacak. Bu başarısından gurur duyan ancak Türkiye’de ki projelerinden de vazgeçmeyecek olan Çınar; “Kendi ülkemde Yaralı Kuşlar gibi başarılı bir dizide olduğum için çok mutluyum. Bunun yanı sıra uluslararası büyük firmaların tanıtım yüzü olmayı da sürdüreceğim”
açıklamasını yaptı.

Cemre Melis Çınar Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler