Ana SayfaDedikoduÖzge Ulusoy Twitter'da Trend Topic Oldu!

İlgili Postlar

Özge Ulusoy Twitter’da Trend Topic Oldu!

Son dönemlerde gözlerden uzak kalmayı tercih eden Özge Ulusoy Twitter’da trend topic oldu. Son dönemde aşk hayatındaki talihsizliklerle gündeme gelen başarılı sunucu ise bu konu hakkında her hangi bir yorum yapmamayı tercih etti. İşte Özge Ulusoy’u trend topic yapan o iddia;

Yeniden Biraya Geldiler

Geçtiğimiz sene iş adamı Faruk Çolakoğlu ile yeni bir aşka yelken açan Özge Ulusoy, ilişkisini sonlandırmıştı. Ancak ikili bir kaç ay önce yeniden bir araya geldi. Ancak ikili bundan sonrasında birlikte görüntülenmeme kararı aldı. Bu kararın nedeni ise geçtiğimiz sene ikilinin ilişkisinin Çolakoğlu’nun ailesinden tepki çekmesi olarak gösterildi.

Özge Ulusoy Çok Tartışılacak:”Fakirle Mi Çıkalım?”

İddiaların Ardı Arkası Kesilmedi

Birbirine çok yakıştırılan Özge Ulusoy ve Faruk Çolakoğlu’nun evlenmeyi düşündükleri gündeme gelmişti. Ardından haklarında ayrılık haberleri çıkan çiftin ayrılma nedenin Faruk Çolakoğlu’nun ailesinin bu ilişkiye karşı olduğu olduğu söylenmişti. İddialar Çolakoğlu’nun ilişkisinin ailesi tarafından onaylanmadığı yönünde olsa da, yeniden bir araya gelen çift bu konu hakkında herhangi bir açıklama yapmadı.

Özge Ulusoy Twitter’da Trend Topic Oldu!

Geçtiğimiz günlerde sevilen manken Özge Ulusoy gündeme bomba gibi düşen bir iddiayla ortalığı ayağa kaldırdı. İddialara göre Özge Ulusoy ve Berat Albayrak yasak bir aşka yelken açmıştı. İkilinin basıldığı yönünde olan iddiaların yalan olduğu yönünde açıklamalar gelse de, hakkında çıkan haber nedeniyle Özge Ulusoy Twitter’da trend topic oldu.

Özge Ulusoy Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler