Ana SayfaÜnlülerÖzge Ulusoy Çok Tartışılacak:"Fakirle Mi Çıkalım?"

İlgili Postlar

Özge Ulusoy Çok Tartışılacak:”Fakirle Mi Çıkalım?”

Kıbrıs’ta Lefke Avrupa Üniversitesi’nin konuğu olan Özge Ulusoy, yaptığı açıklama ile bir anda Türkiye’nin gündemine yerleşti. Özellikle öğrencilerin sorularını yanıtlayan Özge Ulusoy, bir öğrencinin sorduğu aşk sorusuna verdiği cevap ile salonda gergin anların yaşanmasına neden oldu.

Özellikle sabancıların veliahtı olarak görülen Hacı Sabancı ile geçtiğimiz dönemlerde ilişki içerisine giren ve bu dönemlerde hakkında para iddiaları konuşulan Özge Ulusoy, verdiği yanıtlarla yeniden bu iddiaların gündeme gelmesine neden oldu.

Neden Mankenler Zenginlerle Birlikte Oluyor?

Söyleşide “Öğrencinin parasız yaşar mısınız?” sorusuna yanıt veren Özge Ulusoy, paranın kendisi için çok önemli olmadığını ve parasız yaşayabileceğini söyledi. Bu yanıt üzerine gelen 2. Soruda ise tüm mankenlerin neden zengin iş adamları ile aşk yaşadığı sorgulandı.

Bu soruya yanıt veren Özge Ulusoy sinirlenirken, özellikle Çağla Şikel ile Emre Altuğ’un evliliğine dikkat çekti ve bunun bir genelleme olmadığını söyledi. “Mankenler gidip fakirlerle mi çıksınlar yani anlamadım” diyerek öğrenciye tepki gösteren Özge Ulusoy’a öğrencilerin yanıtı ise sınıf farkı mı var oldu.

Bu açıklama üzerine yeniden öğrenciye yanıt veren Özge Ulusoy “Sen kız arkadaşı bulurken kendine onun da bir mesleği olsun, onun da ekmeğini elinden tutsun istemeyecek misin? Ha! Benim paraya ihtiyacım var gibi mi duruyor sence? Hiçbir zaman olmadı çok şükür. Allah kimseyi muhtaç etmesin.” dedi. Özge Ulusoy’un yaptığı bu açıklamalar bugünün en önemli gündem maddelerinden birisi olarak yer aldı.Özellikle sosyal medya üzerinden Özge Ulusoy’a destek veren kişiler kadar eleştiren ve açıklamaları farklı noktalara çeken kişiler de oldu.

Özge Ulusoy kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler