Ana SayfaDedikoduMeltem Cumbul'dan Özge Ulusoy'a Sert Gönderme!

İlgili Postlar

Meltem Cumbul’dan Özge Ulusoy’a Sert Gönderme!

Geçtiğimiz gün Özge Ulusoy son derece sarsıcı bir iddiayla gündeme geldi. Sosyal medyada yankı uyandıran bu haber Özge Ulusoy’un sevenlerinden ve ünlü isimlerden tepki çekti. Olay hakkında Meltem Cumbul’dan Özge Ulusoy’a sert gönderme geldi. Cumbul’un imalı paylaşımı kafaları iyice karıştırdı.

Özge Ulusoy Yasak Aşk Mı Yaşadı?

Geçtiğimiz günlerde ünlü manken Özge Ulusoy hakkında şok eden bir haber yayıldı. Ünlü sunucun Berat Albayrak ile bir süredir birlikte olduğu yönündeki iddialar gündeme bomba gibi düşse de, bu haberin yalan olduğu yönünde açıklama geldikten sonra ikili hakkında çıkan ilişki haberine basın yasağı geldi.

Özge Ulusoy Hakkında Çıkan İddialara Cevap Verdi!

Özge Ulusoy’dan Sosyal Medya Paylaşımı

Özge Ulusoy hakkında çıkan haber karşısında resmi bir açıklama yapmasa da duygularını sosyal medya üzerinden dile getirdi. Show Tv ekranlarında olan programı hakkında paylaşım yapan Ulusoy, “Hayatta en güzel şey kendini bilen temiz bir vicdan…Her zaman olduğu gibi ailem sevdiklerim sevenlerim ve dostlarımla gerçekle alakası olmayan tüm haksızlıkların üstesinden geliyorum gelmeye de devam edeceğim…” açıklamasını da yaparak haberlere karşı tutumunu da sergilemiş oldu.

Özge Ulusoy Kimdir?

Meltem Cumbul’dan Özge Ulusoy’a Sert Gönderme!

Haberlerin yayıldığı gece Meltem Cumbul Twitter hesabından ortalığın fena halde karışacağını söyleyen bir Tweet attı. Hemen ardından ise “Özge Ulusoy ahh canım yaaa… Sen canını dişine tak, sırf bu millet rahat etsin diye, Tarihe altın harflerle yazarlar seni ablaam..” paylaşımında bulunan Cumbul, sert bir dille gönderme yaptı.

Meltem Cumbul Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler