Ana SayfaÜnlülerSinem Kobal'dan annelik itirafı!

İlgili Postlar

Sinem Kobal’dan annelik itirafı!

Sinem Kobal kapak olduğu ünlü bir dergiye verdiği röportajda yaptığı açıklamalarla gündem oldu. 3 yıl önce oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile Cunda Adası’nda evlenen ve evliliğini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Sinem Kobal ilişkileri hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Güzel oyuncu Sinem Kobal anne olmak ile ilgili yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Sinem Kobal’dan annelik itirafı!

Sinem Kobal’dan Boşanma İddialarına Cevap!

Sinem Kobal: Aile olmak yuva kurmak çok kıymetli

Sinem Kobal, Marie Claire dergisine kapak oldu ve dergide bir röportajı yayınlandı. Mayıs 2016’da Cunda Adası’nda Kenan İmirzalıoğlu’yla evlenen oyuncu, röportajında aile olmanın kendisine iyi geldiğini belirtti.

Sinem Kobal kimdir?

Kobal, “Evlilik, ayaklarımın yere bastığını, tamamlanmış ve güçlü hissettirdi. Sevmek ve sevilmek çok güzel bir duygu. Hayatımın en güzel ve iyi hissettiğim üç yılı oldu. Aile olmak, yuva kurmak, çok kıymetli” şeklinde konuştu.

Sinem Kobal’dan Kenan İmirzalıoğlu ile romantik paylaşım

Sinem Kobal’dan annelik itirafı!

Eşi Kenan İmirzalıoğlu’yla en çok beraber müzik dinlemekten keyif aldıklarından bahseden güzel  oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kenan, plak düşkünü ve gerçekten müzikle ilgili inanılmaz bir zevki var. Benim de o anlamda ufkumu açtı ve bana çok şey kattı. Beraber plakçılara gitmekten büyük keyif alıyoruz. Onunlayken çok gülüyorum ve eğleniyorum” dedi.

Kenan İmirzalıoğlu kimdir?

Kobal, anne olma fikri sorulduğunda ise anne olma fikrinin içini kıpır kıpır yaptığını söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler