Ana SayfaÜnlülerSinem Kobal'dan Kenan İmirzalıoğlu ile romantik paylaşım

İlgili Postlar

Sinem Kobal’dan Kenan İmirzalıoğlu ile romantik paylaşım

Sinem Kobal’dan Kenan İmirzalıoğlu ile romantik paylaşım… Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti yaza veda etti. Ünlü çift, ‘yaza veda’ teması ile paylaştıkları poz ile gündeme geldi. Sinem Kobal’ın dikkat çeken paylaşımı ve detaylar haberimizde…

Sinem Kobal Verdiği Kilolarla Dikkat Çekti!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu yakın markajda

Her ikisi de birbirinden ünlü birer oyuncu olan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti, evlendikleri günden bu yana ünlüler camiasının en çok konuşulan çiftlerinden birisi. Ünlü çift, neredeyse attığı her adım ile yakından takip ediliyor. Özellikle de sosyal medya paylaşımları dikkat çekiyor. Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, son sosyal medya paylaşımı ile gündeme geldi.

Sinem Kobal kimdir?

Sinem Kobal’dan Kenan İmirzalıoğlu ile paylaşım

Yaz aylarını baş başa tatil yaparak geçiren Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti, tatil sezonunu kapatıyor. Ünlü çift, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım ile dikkat çekti. Sinem Kobal, eşi Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte plajda çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Kobal, Kenan İmirzalıoğlu’nun omzuna yatarak çektiği fotoğraf paylaşımına “Yaza veda” notunu ekledi. Sinem Kobal’ın bu paylaşımı, kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Kenan İmirzalıoğlu kimdir?

İşte Sinem Kobal’ın o paylaşımı

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti, 2016 yılının Mayıs ayında Cunda Adası’nda Ortunç Otel’de dillere destan bir düğün töreni ile dünya evine girmişlerdi. Ünlü çiftin düğünü haftalarca konuşulmuştu. Hatta, düğün haftalar öncesinden konuşulmaya başlamış, düğün bitiminde de konuşulmaya devam etmişti. Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu’nun düğünü, yılın düğünü olarak kabul edilmiş, herkesin gözü kulağı ünlü çiftin düğün törenine çevrilmişti. Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti, son yılların ünlüler dünyasındaki en popüler çiftlerinden olarak görülüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler