Ana SayfaÜnlülerBomba iddia! Ünlülerin takipçileri sahte mi?

İlgili Postlar

Bomba iddia! Ünlülerin takipçileri sahte mi?

Bomba iddia! Ünlülerin takipçileri sahte mi? Sosyal medyada binlerce takipçisi bulunan ünlü isimler, sahte takipçi mi alıyor? Ünlülerin organik takipçi sayısı gerçeği yansıtmıyor mu? Yoksa, ünlü isimler sahte takipçi mi alıyor? Sık sık gündeme gelen bu iddia konusunda gerçek ortaya çıktı. Detaylar haberimizde…

Ünlülerin makyaj notları

Ünlü isimler sahte takipçi mi kullanıyor?

Ünlüler dünyasının önce gelen isimlerinin sosyal medya profilleri dikkat çekiyor. Birçok ünlü ismin binlerce, hatta milyonlarca takipçi sayısına sahip olması göze çarpıyor. Ancak, bu takipçilerin ne kadarı organik? Zaman zaman gündeme gelen sahte takipçi konusu, yine gündeme geldi.

Hangi ünlülerin sahte takipçisi var?

Ünlü isimlerin takipçi listeleri dikkat çekerken, son dönemlerde çalışılan teknolojik gelişmeler ile yeni geliştirilen bir yazılım sayesinde bu takipçilerin sahte olanlarının tespit edilebildiği iddiası gündemde bomba etkisi yarattı. İddialara göre;  Instagram’da Çağatay Ulusoy (3.1 milyon), Merve Boluğur (3.6 milyon), Hazal Kaya (3.7 milyon) ve Murat Boz (8.3 milyon) gibi takipçi sayılarına sahip olan bu ünlü isimlerin, sahte takipçileri olduğunun tespit edildiği iddia edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler