Ana SayfaÜnlülerBen Fero Kimdir?

İlgili Postlar

Ben Fero Kimdir?

Ben Fero Kimdir? Türk rap dünyasında yepyeni bir soluk getirerek rap piyasasını sallayan her şarkısı ile dillere dolanan Ben Fero Kaç Yaşında? Ben Fero Aslen Nereli? Ben Fero Hangi Burç? Ben Fero’nun gerçek adı ne? Ben Fero biyorafisi ve hakkında bilmeniz gerekenler haberimizde.

Ben Fero Kaç Yaşında? Ben Fero Aslen Nereli? Ben Fero Hangi Burç?

Gerçek adı Ferhat Yılmaz olan Ben Fero, 1 ocak 1991 yılında Bazı kaynaklarda İzmir’de doğduğu, bazı kaynaklarda da Almanya’nın Bonn kenti doğumlu olduğu belirtilmektedir. Anne tarafından aslen Sivaslı, baba tarafından ise aslen Trabzon’lu olan Ben Fero oğlak burcudur.

Sivaslı ünlüler

Ben Fero Kimdir?

Ben Fero’nun gerçek ismi Ferhat Yılmaz’dır. 3 yıl Almanya’da yaşayan Ferhat daha sonra ailesiyle birlikte Türkiye’ye dönüş yaptıktan sonra yaşantısını günümüzde İzmir’de sürdürmektedir. İzmir’de yaşayan ünlü rapçinin kilosu 68, boyu 1,77’dir.

Uzun yıllardır rap müziğiyle amatör olarak ilgilendiği bilinen Ben Fero, henüz 8 yaşındayken unutulmaz rapçi 2pac’i dinleyerek rap müziğiyle tanıştı. Rap müzik ile tanışmasını tamamen 2pac dinlemesine bağlayan Ben Fero ayrıca NBA hayranı kimliğiyle de tanınmaktadır. Amatör olarak oynadığı basketbolda da iddialı olduğunu bilinmektedir. 2005 – 2010 yılları arasında üniversite eğitimini tamamlayıp, vatani görevini Kıbrıs’ta yerine getirdi. 2000’li yılların başından itibaren amatör olarak rap denemeleri yapan Ben Fero ilk profesyonel çalışmasını 2018 yılında hazırladığı ‘Mahallemiz Esmer’ parçasıyla yaptı.

Trabzonlu ünlüler

Ben Fero müzik piyasasına dahil olmadan önce geçimini İzmir’de özel bir firmanın satış departmanında satış temsilcisi olarak çalışarak sağlıyordu. “Kimlerdensin” adlı 2. parçasının olumlu tepkiler almasından sonra işten ayrılarak müzik kariyerine odaklandı.

Ben Fero kimleri dinliyor

Ben Fero, verdiği bir röportajda Sansar Salvo’nun şarkılarıyla büyüdüğünü, Türkçe Rap müziğinin kemik isimleri Mahsal, Firar, Kadıköy Acil, Hemsta, Cash Flow, Giotin, Server Uraz, Beta, Sagopa Kajmer, Fuat, Ceza, Killa Hakan’ın şarkılarını da dinlediğinden bahsetti. En çok dinlemekten hoşlandığı isimler ise 2Pac, N.W.A, Nas, DMX, 50 Cent, G Unit, The Game, Fabolous ve Young Jeezy.

Dünyayı peşinden sürükleyen ünlü rapçi 50 Cent’i ise idolü olarak gördüğünü paylaşmaktan çekinmeyen Ben Fero en çok Amerikan, Alman ve Fransızca şarkıları dinlediği biliniyor. Ünlü isim son zamanlarda ise Future, Migos, Meek Mill, 21 Savage, Gucci Mane, Young Dolph, YoungBoy Never Broke Again, 6ix9ine, Ufo361, Gzuz, Haftbefehl, Booba, Karis ve Seboy’u yakında takip etmektedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler