Ana SayfaÜnlülerBen Fero Demet Akalın klibi ile izlenme rekoru kırdı

İlgili Postlar

Ben Fero Demet Akalın klibi ile izlenme rekoru kırdı

Rap dünyasına hızlı giriş yapan Ben Fero‘nun Demet Akalın şarkısının klibi yoğun ilgi gördü. Klip, kısa süre içerisinde milyonlarca kişi tarafından izlendi. Ben Fero Demet Akalın klibi ile izlenme rekoru kırdı.

Sevilen rapçi Ben Fero, Demet Akalın klibi ile çok fazla izlenmesinin yanı sıra sosyal medyayı da salladı. Kısa zamanda milyonlarca kişi tarafından izlenen Ben Fero Demet Akalın şarkısında çok sürpriz isimler de yer aldı. Dakikalar içinde Youtube’da yüzbinlerce kişi tarafından izlenen klip kısa sürede milyonların izlediği bir klip haline geldi ve daha uzun süre de çok konuşulacak gibi görünüyor.

Ben Fero’dan Spotify Rekoru!

Ben Fero Demet Akalın klibiyle izlenme rekoru kırdı

Bilindiği üzere Ben Fero kısa süre önce çıkardığı Biladerim İçin ve 3,2,1 gibi şarkılarla rap dünyasına giriş yapmış, yayınlanan albümü, bir hafta sonra Spotify’da tüm zamanların Türkiye haftalık dinlenme rekorunun sahibi olmuştu. Aynı zamanda albümündeki tüm şarkıları Türkiye’de en çok dinlenen ilk 50 listesine giren ilk isim oldu. Ben Fero Demet Akalın klibiyle 1 gün içerisinde 4 milyon izlenmeyi geçti.

Ben Fero Kimdir?

Klipte oynayan isimler de dikkat çekici

Ben Fero, Demet Akalın’a göndermede bulunmak için yazdığı şarkısının klibinde Demet Akalın’ı oynatınca müzik severler büyük bir şok yaşadı. Zaten şarkısı ile gündemde olan Ben Fero, Demet Akalın’ın da klipte yer alması ile büyük ses getirdi ve kısa sürede milyonların izlediği bir klip ortaya çıktı.

Demet Akalın kimdir?

Tek Sürpriz Demet Akalın Değil

Ben Fero’nun Demet Akalın klibinde, bu isimlerin yanı sıra Pascal Nouma ve ünlü Youtuber Berkcan Güven de yer alıyor.

Ben Fero Demet Akalın Klibi

Kısa süre içerisinde 4 milyon izlenmeyi geçen klibin ne kadar izleneceği şimdiden merak ediliyor.

Ben Fero Instagram: instagram.com/ben.fero/

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler