Ana SayfaKültür ve SanatMüzikBen Fero'dan Spotify Rekoru!

İlgili Postlar

Ben Fero’dan Spotify Rekoru!

Son zamanların popüler kültürü Rap piyasasına hızlı giriş yapan Ben Fero, yayınladığı Albümle rekorlara koşmaya devam ediyor!

20 Şubat tarihinde yayınladığı “Orman Kanunları” albümüyle, yayınladığı günden itibaren tüm zamanların “Türkiye günlük dinlenme rekoru” ünvanını kazandı. Spotify verilerine göre, Ben Fero’nun “Orman Kanunları” albümüyle aynı zamanda yayınladığı günden bir hafta sonrasında Spotify’da tüm zamanların “haftalık dinlenme rekoru” ünvanını kazanmayı başardı.

Almanyada doğan genç müzisyen, geçtiğimiz yılın haziran ayında yayınladığı şarkısı “Mahallemiz Esmer” ile küçük yaşlardan itibaren takip ettiği Rap müzik kültürüne giriş yaptı. Başarılı bir giriş yapan Ben Fero, ardından çıkardığı iki şarkısıyla da aynı ivmeyi yakalamayı başardı.

Türkiye Top 50 listesinde ilki yakaladı!

20 Şubat Çarşamba günü “Orman Kanunları” albümüyle birlikte Spotify Türkçe Rap listesine tüm albümünü sokmayı başardı!

Ben Fero Spotify Top 50
Ben Fero Spotify Top 50

9 Gün boyunca Türkçe Rap çalma listesinin kapağında yer alan Ben Fero, Orman Kanunları albümündeki 10 şarkının 10’u da Türkiye Top 50 listesinde ilk 12 şarkı arasında yer buldu. Daha önce bu başarıyı gerçekleştirememiş sanatçılarımızı kıskandıran başarı, Ben Fero’yu da mutlu etti.

Kırdığı bu rekorların ardından “Bir dinleyici olarak Spotify benim favori müzik platformumdu. Şimdi bir sanatçı olarak, bu platformda böylesi bir başarı yakalamak benim için bir onur. Spotify Türkiye’ye ve global ekibe tüm destekleri için teşekkür ederim. En önemlisi, beni dinleyen ve müziğimden keyif alan Spotify kullanıcılarına ayrıca teşekkürler. Benim için çok değerli” şeklinde açıklama yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler