Ana SayfaKültür ve SanatMüzikOyuncu Selen Öztürk Yeni Şarkısıyla İlgi Çekiyor

İlgili Postlar

Oyuncu Selen Öztürk Yeni Şarkısıyla İlgi Çekiyor

Sosyal medya’da yeni şarkısının klibini paylaşan Oyuncu Selen Öztürk Yeni Şarkısıyla İlgi Çekiyor. Paylaştığı video klibinde uzun bir teşekkür yazısı yazdı!

Hatırla Gönül, Payitaht: Abdülhamid, Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde uzun süre boy gösteren Selen Öztürk, 227 aboneye sahip kendi YouTube kanalı üzerinden seslendirdiği ve klibini çektiği parçasını yayınladı.

İlk saatlerde bin izlenme bandını aşan Selen Öztürk, seslendirdiği ilk şarkısıyla oldukça başarılı bir giriş yaptı. Yaptığı ilk şarkıda bir çok emeği geçen insan bulunuyor, bunları da sosyal medyadan paylaşmayı unutmayan Selen Öztürk, paylaştığı klibe;

““Kalbi, teni üzülmüş ; kendine sarılan, ruhunu sevgiyle kanatlandıran , cesaretle yürüyen hala gülümseyen tüm kadınlara … “Yine Gönlüm Karardı “
Söz- Müzik : Barış Diri
Vokal : Selen Öztürk
Düzenleme : Özer Ateş & Cihan Gökdemir
Viyolonsel : Jülide Canca @julidecancaeke 
Gitar : Cihan Gökdemir @cihan_gokdemir 
Bas Gitar : Özer Ateş
Kayıt, mix, mastering : Veli Erişim Meral
Studio : Roketsonik —————————— Videonun tamamını youtube #selenistantv ‘den izleyebilirsiniz .. link yukarıda 👆
———————-
Teşekkürlerim var .. Üç yıl önce Sözü müziği Sevgili Barış Diri’ye ait olan ve kendi sesinden bana dinleten @ozanyurdakul‘a , bayıldığım şarkısını almak için beni kendisiyle tanıştıran ve şahane bir muhabbete vesilen olan canım @ezoez ‘e ; ve şarkısını canı gönülden seve seve bana hediye eden sevgili Barış Diri’ye çook teşekkür ederim 🙏 Benim için gerçekten çok anlamlı bir şarkıydı .. hem de tüm kadın dostlara hediye etmek istediğim bir hale gelmesi daha da anlamlı kıldı bu süreci 🙏 Ve canım müzisyen arkadaşım @ozeratess ‘e her an yanımda olduğu, şarkıyı bambaşka bir hale getirdiği ve daha nice işler yapacağımız için ; çok kıymetli müzisyen @cihan_gokdemir ’e parçaya yaptığı tüm sihirli dokunuşlar ve düzenleme için , yine değerli dostum @julidecancaeke ’ya sorgusuz sualsiz violonselini kapıp geldiği için ve video esnasında fikirleriyle varlıklarıyla desteklerini esirgemeyen canlarım @sibelakdenizs , @melisadogu ve @serifbozkurtt ve @basagu ’ya… dünya tatlıları, videomun mimarları , kurguda seçicilerim @studiobigger ekibine @gulceboyav@bugra.alkiroglu @ndenizakinci 😀🙏🙏🙏, beni kendileriyle buluşturan @hakanboyav’a ve beni tanıdığı günden beri müzikle ilgili hayallerime benden çok sahip çıkan , kanatları hep omzumda olan kıymetli kızkardeşim @temedragve ‘a çook ama çook teşekkür ediyorum … Daha söylenecek çok şarkı anlatılacak çoook hikayemiz var … 🌸 umarım seversiniz , kalplerinize dokunabilmek dileğiyle 🙏” 

yazarak, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Selen Öztürk Sosyal Medya

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler