Ana SayfaKültür ve SanatMüzikBhad Bhabie Yeni Çıkardığı Kliple 1 Haftada 8 Milyona Erişti!

İlgili Postlar

Bhad Bhabie Yeni Çıkardığı Kliple 1 Haftada 8 Milyona Erişti!

Genç yaşta büyük albümler çıkararak, hem hiphop hem mankenlik ile ilgilenen Bhad Bhabie Yeni Çıkardığı Kliple 1 Haftada 8 Milyona Erişti!

Danielle Bregoli Kimdir? Bhad Bhabie Kimdir?

Daha önce farklı müziklerin kliplerinde oynayan, Bhad Bhabie henüz 13 yaşındayken ilk şarkısını çıkarmıştır. Başarılarıyla kendinden sürekli söz ettiren Rap şarkıcısı, Danielle Marie Bregoli’nin sahne adı Bhad Bhabie (kötü bebek)’dir. Amerikan hiphop sanatçısı ve İnternet fenomeni olan Bhabie, ilk defa Eylül 2016 tarihinde Dr. Phil’in sahnelerinde tanındı. Burada “catch me outside how bout that” ( “gel çıkışta kapışalım, buna ne dersin?”) şeklinde bir söylemde bulunmasıyla viral bir kişiliğe döndü ve sosyal medyada  meme halini aldı.

1 Haftada 8 Milyona Erişti!

Bhad Bhabie’nin yeni şarkısı olan “Bestie” parçasını geçtiğimiz haftalarda YouTube üzerinden yayınladı. Kodak Black ile seslendirdiği parçası, Bhad Bhabie’nin yeni şarkısı, takipçileri tarafından da beğenilmiş ve ilgi görmüştür.

Genç rapçi, çoğu müzik videosunda görülen olağan ürün yerleşimleriyle dalga geçtiğinde ‘umurumda değil’ imzasını getirdi. Bhad Bhabie ayağa kalkıncaya ve şarkı devam etmeden röportajını bırakana kadar görseller bir ürün yerleştirme ara parçası tarafından kesintiye uğradı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler