Ana SayfaKültür ve SanatMüzikKenan Doğulu'dan 360 Derece Konser!

İlgili Postlar

Kenan Doğulu’dan 360 Derece Konser!

Kenan Doğulu, 180 kişilik dev ekibiyle birlikte Türkçe müziğin en teknolojik ve dev bir ekibe sahip konserine hazırlanıyor.

Kenan Doğulu’dan Eşi Beren Saat’e Tepki!

Şarkılarıyla birlikte konserlerinde seyircilerini eğlendiren Kenan Doğulu, dev bir prodüksiyon ekibiyle birlikte dans ve eğlence ağırlıklı olacak konserinde sevenlerini dansa kaldırmaya hazırlanıyor.

360 Derece Sahne Deneyimi

Solfej, Kerki ve Pozıtıf tarafından düzenlenecek 360 derece konserle birlikte Kenan Doğulu 2 Mart Cumartesi akşamı Volkswagen Arena’da kurulması beklenen dev konser 360 derece geniş acı deneyimini ilk defa yaşayacak. Kenan Doğulu, altıgen tasarıma sahip sahnede performans sergilerken dinleyicilerini de konser akışına dahil edecek. Kenan Doğulu ile birlikte 14 kişilik orkestra ve dansçılar da katılacak.

Beren Saat, Ölen Sevgilisi Hakkında Söyledikleriyle Kafa Karıştırdı

Konserleriyle birlikte seyircilerine kusursuz anlar yaşatan Kenan Doğulu, 360 derece görüş açısına sahip konseriyle birlikte konserde daha heyecanlı anlar yaşanacak!

Yapacağı ilk 360 konser deneyimi için 180 kişilik dev bir ekibe sahip olan Kenan Doğulu, bir çok yerde bu konserleriyle birlikte anılmaya şimdiden başladı. Kenan Doğulu ise 2019’un ilk İstanbul konserinin heyecanını yaşıyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler