Ana SayfaKültür ve SanatMüzikArama Beni Şarkısına Gelen Eleştirilere Muti'den Sert Cevap!

İlgili Postlar

Arama Beni Şarkısına Gelen Eleştirilere Muti’den Sert Cevap!

13 Şubat 2019 Çarşamba gününde çıkarmış olduğu tekli çalışma Arama Beni Şarkısına Gelen Eleştirilere Muti’den Sert Cevap!

Mücahit Doğan (Muti) Kimdir?

Geçtiğimiz hafta Heijan&Muti olarak tanıdığımız ikiliden tekli çalışma çıktı! MUTİ tarafında yapılan “Arama Beni” isimli tekli çalışma Youtube’da yayınlandı.

Dinleyicilerden Yoğun Tepki Aldı!

Geçtiğimiz hafta yayınlanan MUTİ Arama Beni adlı parça YouTube platformunda yayınlandı. Yapımcılığını ILSVision tarafından yapılan tekil çalışmaya dinleyicileri tarafından oldukça tepkili yorumlar geldi.

Küfür ve hakaret içeren yorumlar oldukça fazlayken, MUTİ bu yorumlara dayanamayıp videosunun yorumlarına açıklamalı bir şekilde gelen tepkilere ters tepki gösterdi!

Verdiği tepkide hakaret ve kıskançlık dolu yorumları göz önüne alarak daha önceki çalışmalarına da bu şekilde tepki geldiğini ve bu hakaretlere aldırış etmeden ilerlediklerini belirtiyor. Yansın Geceler şarkısına da yoğun tepki gelmesine rağmen 190 milyon izlenme alan şarkıyı örnek göstererek bu işi yapmaya devam edeceğini belirtmiş.

Mücahit Doğan (Muti) tarafından yapılan açıklama:

“Ben bu aşağılayıcı,hakaret,hasetlik,kıskançlık dolu yorumları daha önce görmüştüm sanki nerde mi? Yansın Geceler’de sonra ne mi oldu? 187 MİLYON 🙂 Demem o ki beğenmeyen disslikeni atsın seviyeli eleştirisini yapsın sonra yol alsın, boş boş konuşmayı kesin beni ona buna benzeteceğinize gidin aynaya bakın ben kimim diye anca telefon başında parmaklarınız çalışsın ben bu piyasaya iki yıldır girdim toplam dinlenmem 390 MİLYON asla çok iyi sanatçıyım,rapçiyim demedim beni ilk zamandan takip edenler bilir burası sosyal medya show dünyası bende showumu böyle yapıyorum zorunuza giden şey de yaptığım show ve sizde ki özgüven eksikliği eleştirilere her zaman saygım var ama seviyeli olanına hoşuna giden dinler gitmeyen dinlemez olay çok basit özendiğimi düşündüğünüz sanatçıları gayette dinliyorum yaptığı rapleride beğeniyorum ancak kimseye özenmiyorum tek basıma bi iş yapmak istedim sırf heijan sayesinde bişeyler yapıyosun dedikleri için 1 milyonluk kanalımıza değil sıfırdan kanalımıza attım buda bi cesaret ve risk almak yani bordo klavyelilerde olmayan şeyler son olarak da her zaman ki lafım SAYGIDA MECBURİYET,SEVGİDE ÖZGÜRLÜK sağlıcakla kalın.” şeklinde.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler