Ana SayfaKültür ve SanatMüzikEzgi Ayçe'den Müthiş "Kır Zincirlerini" Yorumu

İlgili Postlar

Ezgi Ayçe’den Müthiş “Kır Zincirlerini” Yorumu

Daha önce söz ve müziği Tarkan tarafından yapılmış olan şarkının Ezgi Ayçe’den Müthiş “Kır Zincirlerini” Yorumu oldukça başarılı bir yapım oldu.

Bahçekat tarafından kayıt yapılan, Söz ve müziği Tarkan tarafından yapılmış olan “Kır Zincirlerini” şarkısını yorumlayan Ezgi Ayçe, yaptığı bu yorumu YouTube üzerinden paylaştı.

Ezgi Ayçe Kimdir?

Milyonlarca izlenme almıştı!

Daha önce Tarkan tarafından 2012 yılında söz müziği yazılmış, klibi çekilmiş ve milyonlarca izlenme almış şarkıyı şimdi de Ezgi Ayçe yorumladı.

Başarılı yorumları ve yazdığı söz, bestelerin yanı sıra kaliteli yapımlarıyla birlikte dinleyicilerine güzel parçalar hazırlayan Ayça’ya daha önce Amerika’da daha önce Geo Slam ve Lady Gaga ile çalışmış RedOne tarafından teklif aldı.

Başarılı işlere imza atan Ezgi Ayçe, karşımıza Tarkan tarafından yazılmış, seslendirilmiş “Kır Zincirlerini” parçasını seslendirerek kaliteli bir yapımla tekrardan bizleri karşılıyor. Kır Zincirlerini şarkısını kendi yorumunu da katarak YouTube’da paylaşan Ezgi Ayçe, başarısını Twitter üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Enbe Orkestrası’nın Son Keşifleri Ezgi Ayçe ve Doğukan Medetoğlu!

Ezgi Ayçe – Kır Zincirlerini Cover

  • Söz: Tarkan
  • Müzik: Tarkan
  • Gitar: Taner Çalık
  • Mix-Mastering- Video Edit: Serkan Ayman
  • Kayıt: Bahçekat

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler