Ana SayfaKültür ve SanatMüzikCartel kurucularından Erci E.'den Yeni Parça!

İlgili Postlar

Cartel kurucularından Erci E.’den Yeni Parça!

Türkçe Rap’in öncü ismi olan, Cartel grubunun kurucularından, Erci E.’den yeni single parça tüm dijital platformlarda yayınlandı!

1995 yılında Almanya’da kurulan ilk Türkçe Rap, Hip-Hop grubu olarak bilinen Cartel grubunun öncü kurucularından Erci E.’den “Zamansız” adlı single, Gloss Müzik etiketiyle birlikte tüm dijital satış platformlarında yayında!

Türkiye’de En Çok Dinlenen Şarkılar 2018 Listesi Açıklandı

Erci E. Sessizliğini Bozdu!

Uzun süredir piyasaya giriş yapmayan, sessiz kalmayı tercih eden Erci E. yeni parçasıyla birlikte sessizliğini bozdu. Tüm dijital platformlarda dinlemeye ve satışa çıkan parçanın söz yazarlığı tamamaen Erci E.’ye ait.

Prodüksiyonu da Erci E. ve Hakan Kırkpınar birlikteliğiyle hazırlanan, Berlin’de gerçekleştirilen  ve İstanbul’un atmosferi de müzikal etkileri de hissediliyor. Şarkının oluşturulma esnasında kendini gösteren tarzıyla, Berlin’in RnB, Hip Hop havasıyla İstanbul’un canlılığından ve müzikal birikiminden beslenen yeni bir sentez olarak tanımlanabilir.

Tüm dijital platformlarda yayınlandı!

Erci E. – Zamansız parçası spotify, fizy, deezer, itunes, muud gibi bir çok platformda satışa çıkarıldı ve takipçilerinin dinlemeleri için paylaşıldı!

Dijital platformlara haberin altında bulunan bağlantılardan ulaşabilir, satın alabilir ve dinleyebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler