Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 4. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Suna Nejat'la Birlikte Babasına...

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 4. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Suna Nejat’la Birlikte Babasına Yakalanıyor!

Star Tv’nin yeni yaz dizisi Benim Tatlı Yalanım büyük bir izleyici kitlesi yakalamayı başardı. Dizi 3. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Suna, kovulduktan sonra ağlayarak eve gelen Suna, evdekilere işten kovulduğunu başka bir işe girdiğini oradan da kovulduğunu söylüyor. Kayra’ya iyice bağlanan Suna, Nejat’la konuşup bir daha hayatlarında olmayacağını söylüyor. Evden çıkarken Nejat, Suna diyerek arkasından sesleniyor. Şevket, büyük kızının bir gün önce gittiği yeri merak edip geldiğinde Buna ile Nejat’ı yan yana görür. Suna Nejat’la birlikte babasına yakalanıyor.

Perşembe Dizileri 2019

Suna Nejat’la Birlikte Babasına Yakalanıyor!

Benim Tatlı Yalanım 4. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kayra’nın fıstığa alerjisi olduğunu bildiği halde ilacını unutan Suna’yı Nejat affetmez. Suna’da büyük üzüntü yaşar. Nejat, Suna’ya hayatlarında bir daha onu görmek istemediklerini söyler ve işten kovar. Suna, ağlayarak eve giderken Kayra onu arayarak babasıyla kendisi yüzünden tartıştıklarını bildiğini ve bir daha hastalanmayacağını söyler. Suna’nın işten çıktığını öğrenen ailesi onu beklemektedirler.

BENİM TATLI YALANIM 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Üzgün halde gelen Suna’ya babası inanır. Her üzüldüğünde annesinin yokluğunu daha da derinden hisseden Suna’yı babası anlar. Suna, Kayra’da kendi çocukluğunu görür ve ona bağlanır. İşten kovulduğu için Nejat’tan aldığı parayı geri vermek için onunla konuşmaya gider. Ama bir kaç gün daha bu yalanı sürdürmek zorunda kalırlar. Nejat, Suna’yı hayatlarından çıkarmaya kararlıdır.

Nejat’la Aylin’in arası bozulduğu için Hande’ye gün doğmuştur ve evde onlara yemek hazırlayacağını söyler. Kayra, Hande’nin evde yemek yaptığını görünce okuldan anne ve babası ayrılan arkadaşının söylediği aklına gelir. Arkadaşıyla Hande’nin arabasını boyarlar. Suna, durumu öğrenir ve Hayri’ye birlikte arabayı temizlerler. Nejat, bunu öğrenince çok kızar.

İyi İspanyolcası olan Suna, Nejat’ın iş toplantısında tercümanlık yapar. Müşterinin Suna’ya karşı ilgisinden biraz rahatsız olur. Hande’de duruma sinir olup Suna’nın açığını arar. Sonunda onun yurt dışına hiç çıkmadığını ve Afrika hikayesinin yalan olduğunu öğrenir öğrenmez Nejat’a söyler. Oda zaten bildiğini. bu yalanı söylemesi için Aylin’i kendisinin zorladığını söyler,

Suna, bir miktar parayı bulup Nejat’a iade eder ve kendisininde annesiz büyüdüğünü annesizliğin nasıl bir şey olduğunu bildiğini söyler. Suna’nın arkadaşı Nejat’a ondan aldığı parayı ailesi için aldığını söyler. Suna, Kayra ile vedalaşıp evden çıkarken, Nejat arkasından gitmemesi için seslenir. Suna’nın babası kapıda hayretle onlara baka kalır.

Benim Tatlı Yalanım 3. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Suna Kayra’ya Ve Nejat’a Bağlanıyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler