Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 3. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Suna Kayra'ya Ve Nejat'a...

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 3. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Suna Kayra’ya Ve Nejat’a Bağlanıyor Mu?

Star Tv’nin ilginç hikayesiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran dizisi Benim Tatlı Yalanım ilk iki bölümüyle izleyicilerin ilgisini çekmeyi başardı. Dizi 3. yeni bölümüyle 27 haziran perşembe günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Suna, yaptığı hatanın acısını çeker ve Nejat’a, anne olmayı bilmediğini ama bir küçük kızın annesiz büyümesinin ne demek olduğunu bildiğini söyler. Nejat ise Suna’yı hayatlarından çıkarmak ister. Suna Kayra’ya ve Nejat’a bağlanıyor mu?

Perşembe Dizileri 2019

Suna Kayra’ya Ve Nejat’a Bağlanıyor Mu?

Benim Tatlı Yalanım 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Nejat tarafından kovulan Suna, gizlice Kayra’yı izler. Yaptığı hatanın pişmanlığı ile Nejat’dan telefon bekler. Kayra ise, anne ve babası ayrılan arkadaşından sürecin nasıl olacağını anlayıp, Hande’nin annesinin yerine geçeceğini düşünüp ona cephe almaya başlar. Nejat Suna’ya, Pedegog’a gidip onun eşliğinde Kayra’ya gerçekleri anlatacağını söyler.

İşte Benim Tatlı Yalanım 3. bölüm 2. fragmanı..

 

BENİM TATLI YALANIM 2. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Suna, Nejat’ın teklifini red eder ama birden kendisini Kayra’nın doğum gününün içinde bulur. Kayra, arkadaşlarına heyecanla annesini tanıştırır ve çok mutludur. Onun mutluluğunu bozmak istemeyen Suna, doğum gününde Kayra’nın annesi olur. Hande ise Aylin’in geri döndüğünü zannedip sinirlenir ve onun açığını bulmak için onu takip ettirir.

Suna, Kayra’nın 3 ay süreyle annesi olmay,ı 200 bin lira karşılığında kabul eder. Parayı alıp abisinin borcunu ödeyip, kahvehaneyi hacizden kurtarır. İlk iş gününde, Kayra’yı Hayri ile okula bırakıp alacakken, Kayra’yı parka götürür. Orada Kayra düşerek dizini yaralar. Hande’nin elemanı onları takip edip ona bilgi verir. Nejat, Suna’nın Kayra’yı okula götürmediği öğrenir ve  Suna’ya çok kızar.

Nejat’ın teknede bir iş toplantısı vardır. Kayra, babasının annesine kızdığını anlayıp onların arasını düzeltmek için, babasının asistanını arayıp annesine ve kendisine araba göndermediğini söyler. Asistan unuttuğunu zannedip araba gönderir. Nejat, onları teknede görünce şaşırır. Bunun Kayra’nın işi olduğunu öğrenince de bir şey diyemez. Kayra, teknede annesiyle babası dans ederken, içeri girip içerisinde  fıstık olan kurabiyelerden yiyerek fenalaşır. Kayra’nın ilacınını unutan Suna,’yı Nejat affetmez ve onu bir daha görmek istemediğini söyler.

Benim Tatlı Yalanım 3. Bölüm Fragmanı Geldi! Nejat Suna’yı Affedebilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler