Ana SayfaDizilerSurvivor'da Bir Yarışmacı Daha Elendi!

İlgili Postlar

Survivor’da Bir Yarışmacı Daha Elendi!

Survivor’un izleyicileri ve yarışmacıları finale günler kala çok heyecanlı. Hızlı bir şekilde Türk ve Yunan yarışmacılar eleniyor. Büyük finale 4 yarışmacı kalacak ve ilk iki finalisti şimdiden belli oldu. Acun Ilıcalı, büyük finali Bodrum’da yapacağını açıkladı. Survivor’un son bölümünde; Siyah ve Beyaz takım tam eksilmek için 3 dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor’un artık en güçlü isimleri rekabet ediyor. Survivor’da bir yarışmacı daha elendi.

2019 Survivor Yarışmacıları

Survivor’da Bir Yarışmacı Daha Elendi!

Survivor 24 haziran 2019’da yayınlanan son bölümünde, gelmiş geçmiş en çekişmeli oyunları ekranlara geldi. Beyaz takımda Seda’nın ataklarıyla takım ikinci dokunulmazlığı  da aldı. Siyah takımdan bir Yunan yarışmacı eleme potasına düştü. Eleme potasına Yunan yarışmacılardan, Dimitra ve Panagiotis eleme adayları olarak belirlendi.

SURVİVOR’DA ADAYA VEDA EDEN YARIŞMACI PANAGİOTİS OLDU!

Survivor’da heyecan doruklarda. Her hafta iki yarışmacı eleniyor ve geriye kalan yarışmacıları artık elemek de zor hale geliyor. 5 aydır yarışıp başarıyla son haftalara gelmeyi başaran yarışmacılarında heyecanı çok yüksek noktada. Bu haftalara kadar büyük özveriyle gelen yarışmacılar artık kaybetmek istemiyor. Seda, büyük finalde yarışmayı hak ederek Survivor’a adını yazdı.

Survivor’un son bölümünde Panagiotis’in elenmesiyle, büyük finale gitmeye hak kazanan ikinci yarışmacıda belli oldu. Survivor Türkiye -Yunanistan yarışmacısının en iddialı isimlerinden olan Dalaka, büyük finalde yarışmayı garantiledi. Finalde ilk iki kadın yarışmacı belli oldu. Seda ve Dalaka önümüzdeki günlerde diğer finale kalmayı hak eden iki isim de belli olacak. Heyecan çok yüksek.

ADADA KONUŞULANLAR!

Murat; İki yarışmacının finale gitmeyi garantilediğini, Seda ve ardından dün akşamki oyunlarda sembol oyununu alarak Dalaka’nın da finali garantilediğini söyledi.

Seda; Çok mutlu olduğunu, sabahtan beri güldüğünü, ayrıca çok şaşkın olduğunu, Dalaka adına çok sevindiğini ve ilk finalistlerin kadın olmasına sevindiğini söyledi.

Dalaka; Seda’yı tebrik ettiğini, son dört finaliste iki kadının yer almasına çok sevindiğini, kazanmayı çok istediğini ve asla inancını kaybetmediğini söyledi.

Panagiotis; Buraya kadar gelip elenmenin çok üzücü olduğunu ve çok fazla emek verdiğini söyleyip. Üzgün olduğunu belirtti.

 

Survivor’da Finale Kalmayı Hak Eden İlk Yarışmacı Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler