Ana SayfaDedikoduÖzge Ulusoy Estetik Yaptırdı Mı?

İlgili Postlar

Özge Ulusoy Estetik Yaptırdı Mı?

Düzgün fiziği ve belirgin yüz hatlarıyla ön plana çıkan Özge Ulusoy, geçtiğimiz senelerde güzelliğinin doğal olduğunu ve hiçbir zaman estetik yaptırmadığını dile getirmişi. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bir fotoğraf ise sevenlerini şaşırttı. Fotoğraf yayınlandıktan sonra Özge Ulusoy estetik yaptırdı mı sorusu akıllara düştü.

Aşkta Yüzü Gülmedi

Bildiğiniz üzere Özge Ulusoy 2017 senesinde 6 senedir birlikte olduğu Hacı Sabancı ile dünya evine girmesi bekleniyordu ki ikiliden sevenlerini şok eden bir ayrılık haberi geldi. Söylentilere göre Özge Ulusoy, Hacı Sabancı‘nın ailesi tarafından onaylanmamış ve ikili ilişkilerine son noktayı koymak durumunda kalmıştı. Geçtiğimiz sene Faruk Çolakoğlu ile bir birlikteliğe başlayan Özge Ulusoy, tam aşkı yeniden buldu derken söylentilere göre Çolakoğlu’nun ailesinden de veto yedi.

Özge Ulusoy’dan Tepkili Paylaşım

“Hiç Estetik Yaptırmadım”

Özge Ulusoy geçtiğimiz sene Eylül ayında estetik iddialarıyla gündeme gelmişti. Fotoğraflarda yüzünün şiş olduğu gözlerden kaçmayan ünlü manken estetik iddialarına, hayatında bir kez bile ameliyat olmadığını vurgulayarak açıklama yapmış ve estetik iddialarını reddetmişti.

Özge Ulusoy Estetik Yaptırdı Mı?

Geçtiğimiz sene hakkında çıkan estetik iddialarına yanıt veren Özge Ulusoy‘un geçmişteki bir fotoğrafı herkesi şaşırttı. Eski halinden bir fotoğrafın yayınlanmasıyla ünlü mankenin yüzünde estetik olduğu iddiaları gündeme geldi. Özge Ulusoy’un yeni hali eski hali ile kıyaslandığında, yanakları daha ince, çenesi daha sivri, elmacık kemikleri de daha belirgin duruyor. Bunun yanı sıra burnunda olan değişim de ünlü mankenin burnunu da törpülettiğini iddialarını gündeme getirdi.

Özge Ulusoy Estetik Yaptırdı Mı?
Özge Ulusoy Estetik  Yaptırdı

Özge Ulusoy Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler