Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki "Konseptim Teenage"

İlgili Postlar

Aleyna Tilki “Konseptim Teenage”

Son dönemlerde adından sık sık söz ettiren Aleyna Tilki, bu sabah bir kafeden çıkarken görüntülenerek bir anda soruların tam ortasında kaldı. Hakkında sorulan soruları yanıtlayan Aleyna Tilki “Konseptim teenage” yanıtını vererek herkesi şaşırttı. İşte Aleyna Tilki’nin o açıklamaları; 

“Ben Yaptım Buda Sevilecek”

Yeni şarkısının klibi için Amerika’ya gidecek olan Aleyna Tilki, konser takviminin çok yoğun olduğunu ve üstüne üstelik mevsimin yaz olduğunu dile getirerek, şirketi klibin Türkiye’de çekilmesi için ikna etmeye çalıştığını dile getirdi. Nasılsın Aşkta şarkısının çok sevildiğini söyleyen Aleyna Tilki, bu şarkıyı da ben yaptım buda sevilecektir açıklamasında bulundu. 

Aleyna Tilki Takipçilerine Hareket Çekti!

Şiir Kitabı Sorularını Yanıtlamadı

Şiir kitabı yayınlayacağı konuşulan Tilki, şimdilik bu soruya yanıt vermek istemediğini söylerken başka projelerim var önemli olan bunlar şimdilik bunlara yoğunlaşalım dedi. Beach klüpte verdiği pozlarla eleştiri yağmuruna tutulan Aleyna Tilki bu konuda ki soruları da yanıtsız bırakmayı tercih etti. 

Aleyna Tilki “Konseptim Teenage”

Aleyna Tilki, sınav stresinden kilo verdiğini açıkladı. Sınavın iyi geçtiğini dile getiren ünlü şarkıcı “Belki de hiçbir şey yapamamışımdır bilmiyorum” derken, Kilo alıp vermesini de yaşına bağladı. Sürekli çocuk gibi görüldüğünü dile getiren ünlü şarkıcı ne kadar yaş alsa da insanların gözünde “Teen Ace” olarak kaldığını söyleyerek konseptinin böyle olduğunu ve bu nedenle 40 yaşında da böyle anılabileceğini söyledi.  

Aleyna Tilki Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler