Ana SayfaÜnlülerÖzge Ulusoy'dan Tepkili Paylaşım

İlgili Postlar

Özge Ulusoy’dan Tepkili Paylaşım

Son dönemde fazlasıyla gündemde yer alan Özge Ulusoy tepkili paylaşımı ile gündeme reaksiyon verdi. Özge Ulusoy’dan tepkili paylaşım gündemin sıcak konusu hakkında yine farklı farklı kesimlerin farklı yorumlamalarına neden oldu.

Özge Ulusoy kimdir?

Özge Ulusoy Tepkisini Hikayesinde Paylaştı

Son günlerin çok konuşulan isimlerinin başında yer alan manken, oyuncu ve sunucu Özge Ulusoy, sessizliğine son vererek sosyal medya üzerinden ilginç bir açıklamada bulundu. Özge Ulusoy, “Beni hedef alanların hesabımı acil terk etmeye davet ediyorum” notunu paylaştığı bir hikaye paylaştı.

Manken Özge Ulusoy, sosyal medyadaki bazı takipçilerine tepki gösterdi ve “hesabını terk etmeye davet” etti.

Özge Ulusoy Hakkında Çıkan İddialara Cevap Verdi!

Özge Ulusoy: Ateş Olmayan Yerden Duman Çıkmazcılara Sert Tepki

Ulusoy, sosyal medya hesabı Instagram’da paylaştığı bir mesaj ile bazı takipçilerine tepki gösterdi. Ulusoy, şu mesajı paylaştı:

Meltem Cumbul’dan Özge Ulusoy’a Sert Gönderme!

“Ateş olmayan yerden duman çıkmazcılarla neden sencileri acabacıları, birlikte acil bir şekilde hesabımı terk etmeye davet ediyorum… Yolları açık olsun. Çünkü her nedense ya sahte hesap ya da beni hâlâ takipteler ve çoğunluğu da kadın. Kalan dostlarım ve tatlı takipçilerimle paylaşımlarıma devam edeceğim.”

Özge Ulusoy’un O Paylaşımı

gündemin en popüler isimlerinden olan Özge Ulusoy Instagram hesabından attığı hikaye ile tepkisini ortaya koydu. İşte Özge Ulusoy’un o paylaşımı…

Özge Ulusoy Instagram: instagram.com/ozgeulusoy/

Özge Ulusoy'dan Tepkili Paylaşım
Özge Ulusoy’dan Tepkili Paylaşım

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler