Ana SayfaÜnlülerÇağatay Ulusoy Neden Kilo Aldı? Detaylar Ortaya Çıktı!

İlgili Postlar

Çağatay Ulusoy Neden Kilo Aldı? Detaylar Ortaya Çıktı!

Hakan: Muhafız dizisiyle dünyanın dört bir yanında tanınmaya başlayan Çağatay Ulusoy‘un aldığı kiloların sebebi gün yüzüne çıktı. Çağatay Ulusoy Neden Kilo Aldı? Çağatay Ulusoy aldığı kilolarla görüntülendiği zaman hayranlarını şaşkına çevirmişti.

Çağatay Ulusoy önümüzdeki yeni sezon içersinde tarihi bir karakteri canlandırmaya hazırlanıyor. Tarihimizin konu alındığı bir sinema filmi projesinde yer almayı kabul eden Çağatay Ulusoy’un bu filmde Türk tarihindeki en önemli komutanlardan birini canlandıracağı ortaya çıktı. Peki Çağatay Ulusoy kimi canlandıracak? İşte Çağatay Ulusoy’un kilo almasının nedeni.

Çağatay Ulusoy Sernay Sarıkaya’yı Unutamadı Mı?

Çağatay Ulusoy Neden Kilo Aldı?

Fazla kilolarıyla dikkat çeken Çağatay Ulusoy’un çok merak edilen kilo almasının sırrı ortaya çıktı. Netflix’teki Hakan Muhafız dizisiyle adını dünyaya duyuran Çağatay Ulusoy, önümüzdeki sezon için yeni bir projeyi kabul etti. Çağatay Ulusoy’un kilolarının sebebi de projenin detaylarının belli olmasıyla ortaya çıktı. İşte Çağatay Ulusoy’un kilo almasının sebebi.

Çağatay Ulusoy, kabul ettiği yeni sinema projesinde 1071’de Malazgirt Savaşı’nı kazanarak Türklere Anadolu’nun kapısını ardına kadar açan Büyük Selçuklu Devleti’nin ikinci hükümdarı Sultan Alparslan’ı canlandırmaya hazırlanıyor.

Çağatay Ulusoy’un Sol Göğsündeki Dövmesinin Sırrı!

Çağatay Ulusoy’un Kilolarıyla Uğradığı Değişim

Daha önce yer aldığı projelerde fit görüntüsü ile genç kızların ilgi odağı olan Çağatay Ulusoy yeni film projesinde canlandıracağı karakterin doğasına uygun olarak daha heybetli bir görünüme sahip olmak için kilo aldığı ortaya çıktı.

Çağatay Ulusoy Kimdir?

Çağatay Ulusoy’un kilo alacak kadar inandığı yeni film projesinin detayları henüz belli olmadı. 1071’de Malazgirt Savaşı’nı kazanarak Türklere Anadolu’nun kapısını açan Büyük Selçuklu Devleti’nin ikinci hükümdarı Sultan Alparslan’ı canladıracak olan Çağatay Ulusoy ve filmin detayları ile ilgili detayları öğrendikçe paylaşmaya devam edeceğiz.

Çağatay Ulusoy Neden Kilo Aldı?
Çağatay Ulusoy Neden Kilo Aldı?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler