Ana SayfaDizilerCanevim 5. Bölüm Fragmanı Geldi! Ceylan'ın Dünyası Başına Yıkılıyor!

İlgili Postlar

Canevim 5. Bölüm Fragmanı Geldi! Ceylan’ın Dünyası Başına Yıkılıyor!

Atv’nin yeni gözde dizilerinden Canevim 4. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ceylan, Ömer’e ulaşamaz ve onu çok merak eder. Ömer’in hakkında duyduklarına da inanmaz. Ömer, Fikret’in adamlarının elinden kurtularak Ceylan’ın karşısına çıkıp süpriz yapıyor. Tufan, onları görüp deliye dönüyor. Kristina’nın hamile olduğunu öğrenen Tufan, Ömer’le Ceylan’ın nişan günü oraya gidip, Ömer’den hamile olduğunu söylemesini istiyor. Kristina’nın söylediklerini duyan Ceylan şok oluyor. Ceylan’ın dünyası başına yıkılıyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Ceylan’ın Dünyası Başına Yıkılıyor!

Canevim 5. bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ömer, o kızla arasında hiç bir şey olmadığını söylüyor. Ama Ceylan, Kristina ile birlikte çekilmiş fotoğrafını gördükten sonra ona inanmıyor. Bu arada, Tufan nişanın iptal olduğunu duyunca sevinçten dört köşe oluyor. Ceylan’ın Ömer’e olan güveni yıkılır. Ancak, Elvan Kristina’yı sıkıştırıp Ömer’den hamile olduğunu söylemesini başkasının istediğini itiraf ediyor. Kristina, Tufan’in adını verecek mi?

İşte Canevim 5. bölüm fragmanı…

CANEVİM 4. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Tufan, Ömer’in Fikret’in elinden kaçtığını öğrendikten sonra deliye döner. Ceylan, Ömer’in başına bir şey geldiği için endişelidir. Ceylan, bahçede çiçekleri dikerken Ömer karşısına çıkar ve ikili sarılarak hasret giderir. Tufan, onları görünce çıldırır ve evi dağıtır. Hatta aynaya yumruk atıp yaralanır. Onu gören Feryal, oğlu için endişelenir ve Ceylan’ı evden göndermeyi teklif eder. Tufan, Fikret’in yanına gider ve orada Kristina’yı görür. Onun hamile olduğunu öğrendikten sonra aklına yeni bir plan gelir.

Ceylan, Ömer’e duyduklarını inanmadığını söyler. Ama bir daha kendisini bırakmaması için ondan söz ister. Ömer, hemen nişan yapmak ister. Ceylan’ı aldığı eve götürüp her yeri mumlar ve güllerle dolu odada evlenme teklif eder. Annesinin hatıra yüzüğünü Ceylan’a verir ve bir birlerine hastalıkta, sağlıkta,varlıkta, yoklukta birlikte olacaklarına dair söz verirler.

Nişan hazırlıkları biter. Elvan, yine odadan çıkmaz istemez ama Ceylan ablasıyla konuşup onun nişan günü yanında olması için ikna eder. Tüm ailesinin birlikte olduğunu sırada, Tufan’ın tehditleriyle Kristina, Ceylan’ın evinin kapısını çalıp karnında Ömer’in çocuğunu taşıdığını söyler. Ceylan donar kalır. Ömer’de, Kristina’yı görür neler olduğunu anlayamaz.

 Canevim 4. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ceylan Ömer’e İnanacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler