Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 4. Bölüm Fragmanı Geldi! Güçlü Olan Değil Vazgeçmeyen Kazanır!

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 4. Bölüm Fragmanı Geldi! Güçlü Olan Değil Vazgeçmeyen Kazanır!

Atv’nin yeni gözde dizilerinden Kimse Bilmez 4. yeni bölümü ile 2 temmuz salı günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ali, Sinan’ın vurulmasında kendisinin bir ilgisi olmadığını Sevda’ya ve ailesine ispatlamaya çalışacak. Sevda, kardeşini vuranın Ali olduğunu zannedip Duygu’yla konuşacak ve artık Ali’ye bir ilgisinin olmadığını söyleyecek. Ali ise Pilot’la kapışacak ve onun ağzından çıkan sözler tanıdık gelecek. ‘Güçlü olan değil vazgeçmeyen kazanır’!

Salı Dizileri 2019

Güçlü Olan Değil Vazgeçmeyen Kazanır!

Kimse Bilmez 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Sevda ile ailesi çaresizce hastanede Sinan’nın kurtulmasını beklerler. Sevda ise kurtarıcısı sandığını adamın kardeşini vurduğunu zannettiği için ona güveni yıkılmıştır. Duygu’nun karşısına çıkıp, kardeşini vuran birinin peşinden koşmayacağını söyler. Ali ise, Sevda’ya bu işi kimin neden yaptığını öğrenip karşısına getireceğini söyler. Uyar’ın amcası kendilerini ne durumlara düşürdüğünü için ona kızar. Pilot’la Ali, karşı karşıya gelip kavga etmeye başlarlar. Pilot, yerdeyken Tuğrul babanın ‘Güçlü olan değil vazgeçmeyen kazanır’ sözünü söyler. Ali, Pilot’a, ‘ O lafı nereden duydun’ der.

İşte Kimse Bilmez 4. bölüm fragmanı..

KİMSE BİLMEZ 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Ali, Sevda’yı evine bıraktığında Köksal’la karşılaşır. Köksal, Ali’yi görünce onu tanır ve tutuşmaya başlar. Köksal, Ali’nin oğlunun ölümüne neden olan olaya karışmıştır. Ali, Sevda’nın kahramanı olmuştur ve ona karşı bir şeyler hissetmeye başlar. Onunla birlikte zaman geçirmek için bahaneler arar. Pilot, Sevda’nın Uygar’ı sevmediğini anlar hatta Uygar’ı bu konuda uyarır. Ama Uygar’a olan can borcundan dolayı bu olayın içinde yer almaya devam etmek zorunda kalır. Bu arada Duygu’dan hoşlanmaya başlar.

Uygar, Ali’yi yok etmek için çareler ararken amcası bir plan yapar. Ali’nin yıllardır kardeşini aradığını bildikleri için ona kardeşini bulduğunu sanıp gideceği adreste öldürmeyi planlarlar. Bu korkunç planda, Ali’nin ölecek ve Sevda’da Ali’den nefret edecektir.

Ali ise, Sevda’nın Uygar’a olan borcunu ödeyip, onu Sevda’nın etrafından uzaklaştırmak için uğraş verir. Sinan, Ali’nin oturduğu mahallede uyuşturucu satmaya başlar. Ali, eline kar küresini alıp kardeşinin bulunduğu söylenen adrese gider. Ali, büyük bir komplonun içine düşmüştür.

Kimse Bilmez 4. Bölüm İlk Sahne Yayınlandı! Sinan’ın Vurulması Ali’nin Üstüne Kalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler