Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 4. Bölüm İlk Sahne Yayınlandı! Sinan'ın Vurulması Ali'nin Üstüne Kalıyor!

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 4. Bölüm İlk Sahne Yayınlandı! Sinan’ın Vurulması Ali’nin Üstüne Kalıyor!

Atv’nin büyük beğeni toplayan Kimse Bilmez dizisinin 3. bölümünün yayınlanmasının ardından 4. bölüm ilk sahne yayınlandı. Dizinin son bölümünde; Ali, Sevda’yı evine bıraktığında Köksal Ali’nin o sırrı öğrendiğini zanneder ve içini korku sarar. Uygar’ın amcası, Ali’nin en büyük zaafı olan kardeşini bulmuş gibi gösterip onu köşeye sıkıştırmak için bir plan yaparlar. Ama işler beklendiği gibi olmaz. Sinan’nın vurulması Ali’nin üstüne kalıyor.

Salı Dizileri 2019

Sinan’ın Vurulması Ali’nin Üstüne Kalıyor!

Kimse Bilmez 4. bölümden ilk sahne yayınlandı. Fragmanda; Sevda’nın kardeşi Sinan vurulur ve hastaneye kaldırılır. Köksal, Ali’nin oğluna karşılık oğlunun canını aldığını düşünür. Sevda, annesi ve babasıyla birlikte çaresizce kardeşinden gelecek iyi bir haber beklerler.

İşte Kimse Bilmez 4. bölümden ilk sahne…

KİMSE BİLMEZ 3. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Ali, Sevda’yı evine bıraktığı sırada evde Köksal’la karşılaşır. Köksal, Ali’yi görür görmez tanımıştır ve tutuşmaya başlar. Köksal, zamanında Ali’nin oğlunun ölümüne neden olan olaya karışmıştır. Ali, oğlunun ölümüne neden olan hiç kimseyi sağ koymamıştır. Köksal’ın ne şekilde olaya dahil olduğunu bilmeyen Ali, Sevda’yı bırakıp çıkar.

Sevda, Ali’ye karşı bir şeyler hissetmeye başlar ve onunla birlikte zaman geçirmek için bahaneler yaratır. Pilot ise Ali’nin abisi olduğundan habersiz onun öldürülmesini isteyen insanların içine karışmıştır. Pilot, Sevda’nın Uygar’ı sevmediğini anlamış hatta Uygar’ı bu konuda uyarmıştır. Ama Uygar’a olan can borcundan dolayı bu olayın içinde yer almaya devam eder. Bu arada Duygu’dan hoşlanmaya başlamıştır. Duygu ise Ali’ye aşıktır ve Sevda’yı deli gibi kıskanır.

Uygar, Ali’yi yok etmeye kararlıdır. Onun için çareler ararken amcası bir plan yapar. Ali’nin yıllardır kardeşini aradığını bilirler ve ona kardeşini bulduğunu sanıp gideceği adreste öldüreceklerdir. Bu korkunç planda, Ali’nin ölmesi sağlanacak, hatta Sevda’da aynı zamanda Ali’den nefret edecektir. Pilot, ne olup bittiğinden habersiz bu korkunç planın parçasıdır.

Ali ise, Sevda’nın Uygar’a olan borcunu ödeyip, onu Sevda’nın etrafından uzaklaştırmak için uğraşır. Sinan, Ali’nin mahallesinde uyuşturucu satmaya başlar. Ali, eline kar küresini alıp kardeşinin olduğu söylenen adrese gider. Büyük bir komplonun içine düşen Ali vurulur.

Kimse Bilmez 3. Bölüm Fragmanı Geldi! Ali’ye Kardeşi Üzerinden Oyun Oynanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler