Ana SayfaDizilerAfili Aşk 4. Bölüm Fragmanı Geldi! Kerem Her Şeyi Eline Yüzüne Bulaştırıyor!

İlgili Postlar

Afili Aşk 4. Bölüm Fragmanı Geldi! Kerem Her Şeyi Eline Yüzüne Bulaştırıyor!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Afili Aşk 3. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ayşe ile Kerem, Ceyda ve Yelda’nın bu evliliğe engel olmalarına rağmen ikili evleniyorlar. Düğünden sonra, Kerem Ayşe’yi evde bırakıp gizlice Volkan’ın planladığı partiye gidiyor. Muhsin, oğlunu takip eder ve Kerem’i kızlarla dolu bir partide yakalıyor. Kerem her şeyi eline yüzüne bulaştırıyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Kerem Her Şeyi Eline Yüzüne Bulaştırıyor!

Afili Aşk 4. bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ayşe ile Kerem aynı odada yatmak zorunda kalırlar. Ama buna engel olmak isteyen Ayşe, odada böcek gördüğünü söyleyip Kerem’i de alıp kendi evine gider. Evin ilaçlandığını söyleyip o gece orada kalırlar. Ama Kerem, fırsatını bulup yine Volkan’la dışarı çıkar. Komşunun doğuma gitmesi gerekir ve Kerem’i arabası lazım olunca. Ayşe onun dışarıda olduğunu söyleyince işler karışır. Kerem’le Volkan, kendilerini hamile olan bir kadını doğuma yetiştirirken bulurlar.

İşte Afili Aşk 4. bölüm fragmanı..

https://youtu.be/LVRhKJScd0I

AFİLİ AŞK 3. SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Ayşe ile Kerem’in nişanlarının olduğunu gün Sabri’nin kapıya dayanmasından sonra birde Berk gelir ve ortalık iyice karışır. Berk’in Ayşe’nin sevgilisi olduğunu söylemesinden sonra aileler bu evliliğe sıcak bakmamaya başlarlar. Onları inandırmak için Kerem’le Ayşe plan yapıp, Kerem Rıza’yla konuşur. Ayşe ise Muhsin’le ve Berk olayını kapatırlar. İkili Muhsin’e anlattıkları hikaye tutar ve Muhsin, onların aşklarına bir gün kendisi bile karşı çıksa ezip geçmelerini söyler.

Hemen düğün hazırlıkları başlar. Ceyda, bir evlilik sözleşmesi hazırlayıp Yelda’ya verir. Yelda, oğluna Ayşe’nin sözleşmeyi imzalamasını sağlamasını ister. Ayşe, sözleşmeyi imzalamayı ret eder. Kerem. onun imzasını taklit edip annesine sözleşmeyi verir. Ceyda, Berk’e ve Gonca’ya ulaşarak iş birliği yapmak istediğini söyler. Düğün günü Ceyda, elinde Berk’le Ayşe’nin fotoğraflarının olduğu kutuyu onlara verir ve aralarında gerçek aşk olmadığını bildiğini söyleyip bir gün ispatlayacağını söyler.

Ayşe, Kerem’in kendisinin imzasının taklit edip sözleşmeyi imzaladığını Ceyda’dan öğrenir ve nikah törenine çıkmayacağını söyler. Muhsin, olayı öğrenip söyleşmeyi yırtar hatta Yelda’ya ağır konuşur. Düğün bittikten sonra Kerem hemen Volkan’ın organize ettiği partiye gider. Ama Muhsin onu görür ve takip eder. Kerem’i havuz başında yakalar.

Afili Aşk 3. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ayşe Evlilik Sözleşmesi Şoku Yaşayacak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler