Ana SayfaDizilerHer Yerde Sen 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Selin Demir Birbirlerine Alışmaya...

İlgili Postlar

Her Yerde Sen 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Selin Demir Birbirlerine Alışmaya Başlıyor!

Fox Tv’nin yeni yaz dizilerinden Her Yerde Sen 3. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Firüze hanım Demir’le Selin’i birbirlerine aşık etmek için bir plan yapacaklar. Ancak ikili soluğu karakolda alacak. Birbirlerini ufaktan kıskanmaya başlayan Demir ile Selin artık aynı evde yaşamaya alışacaklar. Selin Demir birbirlerine alışmaya başlıyor.

Cuma Dizileri 2019

Selin Demir Birbirlerine Alışmaya Başlıyor!

Her Yerde Sen 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Selin, şirketin önemli müşterilerinden Yıldırım beyin, iş anlaşmalarını fes edeceğini öğrendikten sonra, Demir’den kendisinin işten kovulmaması için yardım istiyor. Demir’in iş yerine yanında esrarengiz güzel bir kadınla işe gelmesine Selin ve arkadaşları şok olurlar. O kadını Demir’in sevgilisi zannederler. Selin’in çok sevdiği balığını bir kedi yemek üzereyken yine Demir onun yardımına yetişir. İkili artık birlikte yaşamaya alışır duruma gelecekler gibi görünüyor.

İşte Her Yerde Sen 3. bölüm 2. fragmanı…

HER YERDE SEN 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Demir, evin anahtarını değiştirerek Selin’i içeri almaz. Ama Selin, cama sandalye fırlatarak kırar ve içeri girer. Camların üzerine düşüp yaralanacağı sırada Demir onu kucağına alarak kurtarır. Selin’i, odaya kitleyen Demir, yemeğine devam eder. Selin, balkondan çarşafları birleştirip inmeye çalışırken balkondan aşağı düşerek kolunu çıkarır.

Selin, Demir’in evi terk etmesi için plan yapmaya devam eder ama hiç biri de tutmaz. Hatta en zorlu müşterisini Demir’in karşısına çıkarır ama Demir, müşteriyi ikna etmeyi başarır. Şirket müşterilerinden Yıldırım beyin mangal daveti için gittikleri evde Selin, bir gençle dans eder. Demir, Suna’yı o çocuğun iyi niyetli olmadığı konusunda uyarır ama Selin. onu dinlemez.

Telefonunu şarj etmek için eve giren Selin’in peşinden giden genç onun fotoğrafını çekip, paylaşmak ister. Selin, ona engel olmaya çalışırken, Demir gelip Selin’i onun elinden kurtarır. Burak, kara para aklamak için yaptığı projeyi yanlışlıkla Selin’in evine götürdüğünü öğrenir. Davette bir fırsatını bularak evin anahtarını Selin’den gizlice alır. Burak, dosyayı ararken Demir’le Selin eve dönerler. Burak, evden gizlice kaçarken Selin’e çarparak bayılmasına neden olur. Demir’in evde olduğundan habersiz onu ayıltmaya çalışır.

Her Yerde Sen 3. Bölüm Fragmanı Geldi! Selin İle Demir Karakolluk Oluyorlar!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler