Ana SayfaDizilerCanevim 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Tufan'ın Hain Planı Ortaya Çıkacak Mı?

İlgili Postlar

Canevim 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Tufan’ın Hain Planı Ortaya Çıkacak Mı?

Atv ekranlarının sevilen dizisi Canevim 5. yeni bölümü ile 1 Temmuzda ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kristina’nın Ömer’den hamile olduğunu söylemesiyle Ceylan’ın dünyası başına yıkılacak. Tam da nişanlarının olduğu gün. Ömer ise masum olduğunu ispatlamak için Kristina’nın karşısına çıkacak. Elvan, Kristina’yı bulup konuşacak ve bunu ona kimin söylemesini söylediğini öğrenmeye çalışacak. Tufan’ın hain planı ortaya çakacak mı?

Pazartesi Dizileri 2019

Tufan’ın Hain Planı Ortaya Çıkacak Mı?

Canevim 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kristina, Ömer’le altı ay önce tanıştığını söylüyor. Ceylan, o kadının söylediklerine inanıp kendisini harap ediyor. Ömer’in öyle bir şey yaptığına inanamıyor. Tufan ise Meltem’le birlikte Ceylan’ın dönmesini bekliyor. Ceylan dönmeyince telaşlanmaya başlıyorlar. Ömer, Kristina’nin karşısına çıkıp karnındaki bebeğe dua etmesini istiyor. Elvan işin içine girip Kristina’yı konuşturmaya çalışıyor. Tufan’la Ömer karşı karşıya geliyor. Tufan. Ömer’i kendi elleriyle öldürmek için ant içiyor.

İşte Canevim 5. bölüm fragmanı…

CANEVİM 4. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Tufan, Ömer’in kaçtığını öğrendikten sonra deliye döner. Ömer’in başına bir şey geldiğini düşünen Ceylan endişe eder. Ceylan, bahçede çiçeklerle uğraşırken, Ömer karşısına çıkar ve ikili sarılarak hasret giderirler. Tufan, onları görünce çılgına dönerek evi dağıtır. Hatta aynaya yumruk atıp elini yaralar. Onu gören Feryal, oğlu için endişelenip, Ceylan’ı evden göndermeyi teklif eder. Tufan, Fikret’le hesaplaşmak için evine gittiğinde Kristina’nın hamile olduğunu öğrenir ve aklına yeni bir plan gelir. Fikret’in canı karşılığı, Kristina’dan bu oyunu oynamasını ister.

Ceylan, Ömer’e kendisini bırakmaması için ondan söz ister. Ömer, hemen nişan yapmak istediğini söyler. Ceylan’ı yeni aldığı eve götürüp her yeri mumlarla, güllerle dolu odada evlenme teklif eder. Annesinin hatıra yüzüğünü Ceylan’ın parmağına takarak bir birlerine hastalıkta, sağlıkta,varlıkta, yoklukta birlikte olacaklarına dair söz verirler.

Nişan günü, Elvan, odadan çıkmaz istemez ama Ceylan, ablasıyla konuşup onun nişan günü yanında olması için ikna etmeyi başarır. Tam nişan yüzükleri kesileceği sırada, Kristina, Ceylan’ın evinin kapısını çalıp karnında Ömer’in çocuğunu taşıdığını söyler. Ceylan, Kristina’nın sözleri karşısında donar kalır. Ömer’de, Kristina’yı görür ama ne  olduğunu anlayamaz.

Canevim 5. Bölüm Fragmanı Geldi! Ceylan’ın Dünyası Başına Yıkılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler