Ana SayfaDizilerSurvivor'da Finale 4 Gün Kala Başarılı Yarışmacı Elendi!

İlgili Postlar

Survivor’da Finale 4 Gün Kala Başarılı Yarışmacı Elendi!

Survivor 2019 Türkiye- Yunanistan mücadelesinde finale son dört gün kaldı. Heyecan hiç olmadığı kadar yüksek. Artık son dokunulmazlık oyunları oynanıyor. Son oynanan dokunulmazlık oyununda ilk dokunulmazlığı Siyah takım almıştı. İkinci dokunulmazlık oyununu ise Beyaz takım aldı. Başa baş geçen mücadelede tekrar bir oyun daha oynandı. Survivor’da ikinci dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Survivor’da finale 4 gün kala hangi başarılı yarışmacı elendi!

2019 Survivor Yarışmacıları

Survivor’da Hangi Başarılı Yarışmacı Elendi!

Survivor 2019’un sonlarına gelirken yarışmacılar heyecanlı, oyunlar ise zorlu bir şekilde devam ediyor. Emre ile Bora arasından oynanan bayrak yarışında, saniyeler yarıştı ve Siyah takım oyunu almayı başardı. Beyaz takımdan otomatik olarak Bora ile Okay eleme potasına düştü. Hangi başarılı yarışmacı elendi?

ADA KONSEYİ!

Acun Ilıcalı, ada konseyinde büyük finale günler kala eleme potasına düşen Survivor’un güçlü yarışmacılarından Okay ile Bora’ya söz verdi.

Okay; Son oynanan dokunulmazlığı son anda kaybettiklerini, inşallah giden aday olmayacağını temenni ettiğini ve hayallerine bir adım kala gitmenin çok üzücü olduğunu söyleyerek, kısmet dedi.

İki eleme adayından biri olan Bora ise; Güzel bir oyun olduğunu, takımını ile kendisinin iyi mücadele ettiklerini, hedeflerinin olduğunu, adaya veda etmek istemediğini, eğer adaya veda ederse çok üzüleceğini, hatta ağlayabileceğini, kendisinin kaybetmeyi seven biri olmadığını ve her şeyin belli olduğunu, Survivor’da her şeyi dolu dolu yaşadığını belirtti.

Acun Ilıcalı; Survivor’un son bölümünde Yunan yarışmacıların emeklerinden çok etkilendiğini, artık bundan sonra Yunan yarışmacısı elenmeyecek olamamasına rağmen onların verdiği emekleri taktir ettiğini söyledi. Ne olursa olsun insanın kendisi için yarışmadığı için performansının düşeceğini ama onların performansını düşürmeyerek mücadele etmeye devam ettiğini söyledi.

ELENEN YARIŞMACI BORA OLDU!

Bora; Yarım kalan bir hikaye olduğunu, belki bir gün yolunun tekrar buraya düşeceğini, belki hata yaptığını ama elinden geldiği kadar savaştığını belirtti. Doğrularından hiç bir zaman şaşmadığını söyleyen Bora, bu güne kadar kendisini destekleyen herkese çok teşekkür ettiğini söyledi. Ayrıca, Survivir’un bu seneki gönlünden geçen şampiyonu ise Seda olduğunu söyledi. Kendisinin başarılı olamadığını, Seda’nın başarılı olacağının temennisinde bulundu.

Survivor’da Bir Yarışmacı Daha Elendi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler