Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki Sosyal Medyada Olay Oldu!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki Sosyal Medyada Olay Oldu!

Sosyal medyayı en çok kullanan isimler arasında olan Aleyna Tilki sosyal medyada olay oldu. Yaptığı bir paylaşımla gündeme oturan Tilki’nin takipçilerinden sert eleştiriler geldi. Son dönemlerde tavırlarıyla fazla eleştirilen Aleyna Tilki ise, henüz takipçilerini kışkırtacak bir paylaşımda bulunmadı.

Aelyna Tilki’nin Kilo Tartışması

Aleyna Tilki geçtiğimiz haftalarda adlığı kilolarla gündeme gelmiş ve sosyal medyada birçok takipçisinden tepki çekmişti. Aldığı tepkilere karşı “Ben Aleyne Tilkiyim” yanıtını veren şarkıcı geçtiğimiz gün sınav stresi nedeniyle 5 kilo verdiğini ve şuan fiziğinden mutlu olduğunu dile getirdi.

Takipçilerine Hareket Çekmişti

Aleyna Tilki, geçtiğiniz hafta yaşanan tartışmalarda hem Instagram hesabından hem de Twitter hesabından takipçilerine ağır yanıtlar vermişti. Bu da Tilki ve takipçileri arasında gerginliğe neden oldu. Genç şarkıcının tavırlarından rahatsız olan bazı hayranları ise Tilki takip etmeyi bıraktı.

Aleyna Tilki Sosyal Medyada Olay Oldu!

Dün Aleyna Tilki sosyal medya hesabına eklediği fotoğraf ve videolarla çok konuşuldu. Paylaştığı gönderilerin altına “Zaten hep makyajsız olduğum için no makeup” yazmam açıklamasını yapan Tilki hayranlarından hiç beklemediği bir tepki aldı. “Makyajlı da makyajsız da çirkinsin” yorumunu alan Tilki, dün sosyal medyada en çok konuşulan isim oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler