Ana SayfaÜnlülerEbru Şahin Nefes Kesti!

İlgili Postlar

Ebru Şahin Nefes Kesti!

Önce İstanbullu Gelin dizisinde rol alan ve şimdilerde ise Hercai dizisinde Reyyan karakterine hayat veren ve dizide şöhretin kapılarını aralayan Ebru Şahin’in tatildeki pozları nefes kesti.

Pozları Olay Oldu!

Ebru Şahin  güzelliği, düzgün fiziği ve başarılı oyunculuğu ile yapımcıların dikkatini çekmişti. Hercai dizisi ile şöhretin zirvesinde olan Ebru Şahin Instagramı aktif kullanan ünlülerden. Hercai daha ilk bölümü ile seyirciyi içine çekti farklı senaryosu ile ekran başındakileri sarıp sarmaladı. Reyyan karakterine hayat veren Ebru Şahin ise bu dizi ile birlikte kariyerinde büyük bir sıçrayış yaptı. Hercai dizisinden sonra Instagramda takipçi sayısı 2.1 milyona çıkan Ebru Şahin’in her paylaşımı olay oluyor, pozlarına yorum ve beğeni yağıyor.

Ebru Şahin kimdir?

‘NutkumTutuldu’ Yorumu

Güzel oyuncu gittiği tatilde bikinili pozunu ‘nature’ notuyla takipçileriyle paylaşan Ebru Şahin’in paylaşımlarına yüzlerce beğeni ve yorum yağdı. Fotoğrafa bakan takipçileri ‘nutkum tutuldu, bu nasıl güzellik böyle’ yorumunu yaptı. Güzel oyuncunun başarısından ve güzelliğinden dolayı geniş hayran kitlesine sahip oldu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler