Ana SayfaÜnlülerTaner Ölmez'in Yeni Projesi Belli Oldu!

İlgili Postlar

Taner Ölmez’in Yeni Projesi Belli Oldu!

Medcezir dizisinde Mert karakterine hayat veren ve daha sonra Muhteşem Yüzyıl’da rol alan ve uzun zamandır ekranlarda gözükmeyen Taner Ölmez’in yeni projesi belli oldu. Taner Ölmez Fox TV’de yayınlanacak olan Good Doctor uyarlaması Mucize Doktor dizisinde başrolde yer alacak.

15 Yıllık İşinden Kovuldu!

Ünlü oyuncu Taner Ölmez 15 yıldır görev yaptığı Bahçelievler devlet tiyatrosunda kovulduğunu açıklamıştı. Kovulduğunu  sosyal medya hesabından duyuran oyuncu “Bakırköy Belediye Tiyatrolarından hiçbir gerekçe gösterilmeden atıldık. Ve ne gariptir ki genel sanat yönetmenliğinden bir kişi bile yoktu!” diyerek olaya isyan etmişti.

Taner Ölmez Kimdir?

Mucize Doktor

Uzun zamandır ekranlarda gözükmeyen oyuncu yepyeni iddalı bir dizi ile izleyici karşısına çıkacak. Fox TV’de yayınlanacak olan dizi Good Doctor uyarlaması Mucize Doktor. Başrol oyuncusu Taner Ölmez. Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın yer aldığı, senaryosunu Pınar Bulut ile Onur Koralp’in uyarladığı kod adı: “Mucize Doktor” dizisinin çekimleri Temmuz ayında başlayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler