Ana SayfaDizilerAfili Aşk 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Kerem'den Babasına Büyük İtiraf!

İlgili Postlar

Afili Aşk 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Kerem’den Babasına Büyük İtiraf!

Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Afili Aşk 4. yeni bölümüyle 3 temmuz çarşamba günü ekranlarda yayınlanacak. Dizinin son bölümünde; Kerem, Ayşe ile evlendikleri gece gizlice dışarı çıkar ve Volkan’ın düzenlediği partiye gider. Ama Muhsin bey onu görür ve takip eder. Havuz başında babasına yakalanan Kerem, öylece donar kalır. Dizinin 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kerem’den babasına büyük itiraf geliyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Kerem’den Babasına Büyük İtiraf!

Afili Aşk 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kerem’le Volkan, mahallerin hamile kadınını doğuma yetiştirir ve doğan çocuğun adını Volkan Kerem koyarlar. Kerem’in, güzel bir kız görünce sayı saymaya başladığını Ayşe görür. Ceyda, Ayşe’ye Kerem’in onu sürekli aldattığını söyler. Rıza’da Kerem’in, Ayşe’yi aldattığını duyar. Bu arada, Ayşe’nin boşanacağı haberini duyan Sabri, sevinçten havalara uçar. Sıra Muhsin beye gelince Kerem babasına Ayşe’yle bir oyun oynadıklarını söyler.

İşte Afili Aşk 4. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/_5NhqidhyEo

AFİLİ AŞK 3. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Ayşe’yle Kerem’in nişanlanacakları gün Sabri’nin kapıya dayanmasından sonra birde Berk gelir ve ortalık iyice karışır. Berk’in Ayşe’nin sevgilisi olduğunu itiraf etmesinden sonra aileler bu evliliğe sıcak bakmamaya başlarlar. Onları inandırmak için Kerem’le Ayşe plan yapar. Kerem Rıza’yla, Ayşe ise Muhsin’le konuşur ve Berk olayını kapatırlar. İkilinin Muhsin’e anlattıkları hikaye tutar ve Muhsin, onların aşklarına bir gün kendisi bile karşı çıksa ezip geçmelerini söyler.

Ceyda, bir evlilik sözleşmesi hazırlatıp Yelda’ya verir. Yelda, oğluna Ayşe’ye sözleşmeyi imzalattırmasını söyler. Ayşe, sözleşmeyi imzalamayı kabul etmez. Kerem. onun imzasını taklit ederek annesine sözleşmeyi verir. Ceyda, Berk’e ve Gonca’ya ulaşarak iş birliği yapmak ister. Düğün günü Ceyda, elinde Berk’le Ayşe’nin fotoğraflarının olduğu kutuyu verir ve aralarında gerçek aşk olmadığını bildiğini söyler.

Ayşe, Kerem’in kendisinin imzasının taklit ederek sözleşmeyi imzaladığını Ceyda’dan öğrenir ve nikah törenine çıkmamakta direnir. Muhsin, olayı öğrenip söyleşmeyi yırtar hatta Yelda’ya da ağır konuşur. Düğün bittikten sonra Kerem hemen Volkan’ın düzenlediği partiye gider. Ama Muhsin oğlunu takip eder. Kerem, havuz başında babasını görünce donar kalır.

 Afili Aşk 4. Bölüm Fragmanı Geldi! Kerem Her Şeyi Eline Yüzüne Bulaştırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler