Ana SayfaDizilerHer Yerde Sen 4. Bölüm 1. Fragmanı Geldi! Selin İşinden İstifa Ediyor!

İlgili Postlar

Her Yerde Sen 4. Bölüm 1. Fragmanı Geldi! Selin İşinden İstifa Ediyor!

Fox Tv ekranlarının yeni gözde dizilerinden Her Yerde Sen 4. yeni bölümüyle 5 temmuzda ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Demir’in uyarılarını dinlemeyen Selin, arkadaş gurubuyla Yıldırım beyden özür dilemek için girişimde bulunurlar ama arşiv odasında kilitli kalmalarıyla durumları içinden çıkılmaz bir hal alır. Bu durumda Demir çok zor bir durumda kalır. Personelini işten çıkarmak zorunda kalacaktır ilk istifa Selin’den gelir. Selin işinden istifa ediyor.

Cuma Dizileri 2019

Selin İşinden İstifa Ediyor!

Her Yerde Sen 4. bölüm 1. fragmanı geldi. Fragmanda; Bu olaylardan sonra Yıldırım bey, Demir’in başarılı biri olduğunu ama personelinin davranışları onun başarısını aşağı çektiğini söyler, Demir, sinirleri bozuk bir şekilde şirkete geldiğinde masasında Selin’in istifasını görür. Diğer personellerden de istifa bekleyen Demir, Burak’ı da personele karşı seviyeli davranması konusunda onu uyarır. Demir, eve geldiğinde Selin’i üzgün bir şekilde bulunca onun haline üzülür.

İşte Her Yerde Sen 4. bölüm ilk fragmanı..

 

HER YERDE SEN 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Firuze, Demir ile Selin’in birbirlerine aşık olmaları için özel bir tatlı yapıp kapılarının önüne koyup içine de bir not yazıp oradan uzaklaşırlar. Tatlının içine koydukları karışım sayesinde ikili birbirlerine aşık olacaklarını ümit ederler ancak tatlılar karışır ve onlara hazırladıkları tatlıyı kendileri yerler.

Demir ile Selin, eve hırsız girdiğini düşünüp polise giderler. Oradaki yanlış anlaşılma sonucu ikili nezarete atılır. Telefon hakkı olan Selin’e Demir, cep telefonunun şifresini verir ve avukatı Yıldırım’ı aramasını söyler. Selin ise yanlışlıkla şirketin müşterisi Yıldırım beyi arar. Telefonda ukala konuşunca da Yıldırım bey, çıkıp karakola gelir. Onu orada gören Selin, yerin dibine girer.

Yıldırım bey, Demir’in şirketiyle ilişiğini kesmeyi düşünür. Demir, Yıldırım beyin yıllardır konuşmadığı kızını bularak ondan, bu konuda kendilerine yardım etmesi için ikna eder. Demir, personele bu konuya karışmamalı konusunda onları uyarır. Ama Burak, kendisini kurtarmak için eline bir zarf alarak, Selin’le Yıldırım beyden özür dilemek istediğini söyler. Selin tek başına şirkete girmeyi başaramaz arkadaşları onun yardımına koşar. Üç kafadar, Yıldırım beyin şirketine gizlice girmeyi başarırlar ancak arşiv odasında kilitli kalırlar. Kapı açıldığında, Yıldırım ve Demir’i  karşılarında görürler.

 Her Yerde Sen 4. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Selin Her Şeyi Eline Yüzüne Bulaştırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler