Ana SayfaDizilerHer Yerde Sen 4. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Selin Her Şeyi Eline...

İlgili Postlar

Her Yerde Sen 4. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Selin Her Şeyi Eline Yüzüne Bulaştırıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Her Yerde Sen 3. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Burak’ın Selin’e çarpmasıyla Selin hastanelik olur. Demir ile Selin, eve hırsız girdiğini düşünüp karakola şikayet etmek için giderler ama başları daha büyük belaya girer. Selin, avukat Yıldırım’ı arayacağı yerde şirketin müşterisi Yıldırım beyi arayınca işler iyice karışır. Yıldırım beyden özür dilemek için yaptığı çabalar ise işi iyice içinden çıkılmaz noktaya götürür. Selin her şeyi eline yüzüne bulaştırıyor.

Cuma Dizileri 2019

Selin Her Şeyi Eline Yüzüne Bulaştırıyor!

Her Yerde Sen 4. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin son bölümünde; Demir’in sahibi olduğu şirketin en önemli müşterilerinden olan Yıldım beyi kaybetmek noktasına gelir. En önemli müşterisini kaybetmek istemeyen Demir. bu sorunu çözmek için Yıldırım beyin yıllardır görüşmediği kızını bulur ve bir plan yapar. Demir, bu konuya karışmamaları için tüm personeli uyarır ama Selin ve diğerleri dinlemez.

HER YERDE SEN 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Firuze, Demir ile Selin’i birbirlerine aşık etmek için özel bir tatlı yapıp kapılarının önüne koyup içine de bir not yazıp oradan uzaklaşırlar. Tatlının içine koydukları karışım sayesinde ikili birbirlerine aşık olacaklarını ümit ederken. Tatlılar karışır ve onlara hazırladıkları tatlıyı kendileri yerler. İki kardeş ateşler içinde evin içinde dönüp durular.

Burak’ın eve girip dosyayı aldıklarından habersiz ikili eve hırsız girdiğini düşünüp polise giderler. Oradaki yanlış anlaşılma sonucu nezarete atılırlar. Telefon hakkı olan Selin’e Demir, cep telefonunun şifresini verip avukatı Yıldırım’ı aramasını söyler. Selin ise yanlışlıkla şirketin müşterisi Yıldırım’ı arar. Telefonda ukala ukala konuşunca Yıldırım bey çıkıp karakola gelir. Onu orada gören Selin, yerin dibine batar. Demir ise üzülür.

Yıldırım bey, şirketle ilişiğini kesmeyi düşünür. Demir, Yıldırım beyin yıllardır konuşmadığı kızını bulup onu bu konuda kendilerine yardım etmesi için ikna eder. Demir, personele bu konuya dahil olmamaları konusunda onları uyarır. Ama Burak, kendisini kurtarmak için eline bir zarf alıp Selin’le Yıldırım beye özür dilemek istediğini söyler. Selin tek başına şirkete girmeyi başaramaz arkadaşları ona yardım eder. Üç kafadar, Yıldırım beyin şirketine girmeyi başarırlar ancak arşivde kilitli kalırlar. Kapı açıldığında, Yıldırım ve Demir’i görürler.

Her Yerde Sen 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Selin Demir Birbirlerine Alışmaya Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler