Ana SayfaÜnlülerHadise'nin Bikinili Ve Makyajsız Fotoğrafı Çok Beğenildi!

İlgili Postlar

Hadise’nin Bikinili Ve Makyajsız Fotoğrafı Çok Beğenildi!

Ünlü şarkıcı Hadise aktif kullandığı sosyal medya hesabından cesur paylaşımlarıyla son günlerde gündemden inmiyor. Bu günler tatilde olan Hadise, aynanın karşısına geçerek bikinili ve makyajsız bir fotoğrafını çekip sosyal medya hesabından paylaştı. Sanatçının bu pozu bir çok takipçisinden olumlu yorum aldı. Hadise’nin bikinili ve makyajsız fotoğrafı çok beğenildi.

 Hadise Göğüs Ucu İle Gündem Oldu

Hadise’nin Bikinili Ve Makyajsız Fotoğrafı Çok Beğenildi!

Sosyal medya hesabından paylaştığı iddialı fotoğraflarla gündeme oturmaya devam eden şarkıcı Hadise, bu sefer de bikinili bir paylaşım yaptı. Hadise bu defa makyajsız bir şekilde bikiniyle ayna karşısına geçerek bir fotoğraf çekti ve sosyal medya hesabından paylaştı. Takipçilerinden genelde olumlu yorumlar alan sanatçı, makyajsız haliyle ve bikinili fotoğrafıyla yine günden olmayı başardı.

İşte Hadise’nin o paylaşımı…

Hadise'nin Bikinili Ve Makyajsız Fotoğrafı Çok Beğenildi

HADİSE ÖVGÜ TOPLADI!

Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla gündeme oturmaya devam eden şarkıcı Hadise, bu sefer de bikinili bir paylaşım yaptı. Hadise bu defa makyajsız bir şekilde bikiniyle ayna karşısına geçerek bir fotoğraf çekti ve sosyal medya hesabından paylaştı. Takipçilerinden genelde olumlu yorumlar alan sanatçı, makyajsız haliyle ve bikinili fotoğrafıyla yine günden oldu.

Tv 8 ekranlarından yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasının sezon arası vermesiyle Hadise, müzik ve albüm çalışmalarına ağırlık verdi. Bu günlerde tatil yapan Hadise, tatildeki her halini sevenleriyle paylaşmayı ihmal etmiyor. En son bikinili ve makyajsız fotoğrafı takipçileri tarafından çok beğenilmekle kalmadı dikkatleri üzerine çekerek cesaretiyle de büyük özgü topladı. Tatilinde her halini takipçileriyle paylaşan sanatçı, daha önce de makyajsız bir şekilde poz vererek sosyal medya hesabından paylaşmıştı ve gündem olmayı başarmıştı. Hadise’nin makyajsız halleri epeyce bir süre konuşulmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler